OVAN

POSAO: Uključite u posao svog životnog partnera, ili osobu koja vam se sviđa. Biće obostrano korisna saradnja. LJUBAV: Strastveni trenuci koji mogu dugo da potraju. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

BIK

POSAO: Dobićete vesti o naplati starog duga koji ste na neki način otpisali. Možda vam bude ponuđena kompenzacija. LJUBAV: Imate osećaj da vas partner izbegava, ali je samo previše obaveza razlog udaljavanja. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na ishranu.

BLIZANCI

POSAO: Putovanje u vezi posla je veoma izvesno, a vaš siguran nastup pred drugima je garancija uspeha. LJUBAV: Imate utisak da više niste zanimljivi partneru. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Kada se sve sabere i oduzme, vama se ne isplati da u ovom trenutku menjate posao. Sačekajte malo bolju ponudu. LJUBAV: Osećate se dobrodošlim i lepo dočekanim u večerašnjem društvu. Uživajte! ZDRAVLJE: Bol u predelu stomaka.

LAV

POSAO: Uspevate u svemu što ste naumili. Najvažnije je da završavate sve do kraja dana. LJUBAV: Još uvek razmišljate da biste bolje prošli da ste napravili drugačiji izbor. Nikad nije kasno za promene. ZDRAVLJE: Ne razmišljate o tegobama.

DEVICA

POSAO: Moguće da ćete završavati i svoje obaveze i obaveze svojih kolega. Neko će vam uzvratiti u dogledno vreme, bez obzira da li vi to očekujete ili ne. LJUBAV: Dobro raspoloženje će neki u vašoj okolini definisati kao detinjasto, ali nećete zameriti. ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

VAGA

POSAO: Pravi potez u ovo vreme kada je vaš posao u pitanju jeste da se povučete. Na taj način ćete moći da uvidite mnoge stvari. LJUBAV: Svesni ste da se kockate time što partneru prećutkujete neke stvari. Nemate drugi izbor. ZDRAVLJE: Imunološki sistem je u padu.

ŠKORPIJA

POSAO: Taman mislite da ste prevazišli sve probleme, kada ono nastane neka nova prepreka. Vama to ne predstavlja problem, vi ionako sve prevazilazite. LJUBAV: Još uvek ste pod jakim utiskom dešavanja sa osobom iz prošlosti. Ne možete da verujete šta vam se dešava. ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

STRELAC

POSAO: Poslovne i materijalne preokupacije kao i puno napora da se zacrtano ostvari je prisutno tokom dana. LJUBAV: Za sve pripradnike znaka ovo je vreme da učvrste kurs na kojem su i potvrde vrednost već donesenih odluka. ZDRAVLJE: Sledi veći priliv energije i vitalnosti.

JARAC

POSAO: Sitnom nepažnjom mogli biste da isprovicirate neka stara neprijateljstva, nema potrebe za time. Zašto bi posao trpeo lične razmirice? LJUBAV: Ne žalite se prijateljima jer ni vi niste sigurni šta u stvari hoćete. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

POSAO: Posao vam ne pruža potpuno zadovoljstvo, pa se u takvim situacijama osećate iznevereno. Ne brinite, ovo je samo prolazno neraspoloženje. LJUBAV: Za slobodne, na pomolu je divna veza. Ostalim Vodolijama se savetuje da više vremena odvoje za svoju porodicu i bračnog druga. ZDRAVLJE: Povremene glavobolje u čeonom delu glave.

RIBE

POSAO: Posao vam ne pruža potpuno zadovoljstvo, pa se u takvim situacijama osećate iznevereno. LJUBAV: Nećete moći da odolite šarmu jednog Jarca ili Škorpiona. Ipak se potrudite da nađete kod sebe ono nešto što će vas zaustaviti. ZDRAVLJE: Dobro.