OVAN

POSAO: Brzim komunikacijama završavate sve poslove. Vešti ste u pregovorima kao i uvek. LJUBAV: Ostajete bez daha, kada pričate o osobi sa kojom ste skoro prekinuli. ZDRAVLJE: Bez problema.

BIK

POSAO: Dobra saradnja sa ljudima iz sfere telekomunikacija. Volite sve unapred da znate. LJUBAV: Zahtevni ste prema voljenom biću. Previše tražite. ZDRAVLJE: Osećaj drhtavice.

BLIZANCI

POSAO: Danas je dinamičan dan, pun akcije i preokreta. Probajte da rešite mnoge obaveze putem pisma, e-maila i sl. LJUBAV: Zanima vas osoba koja je zauzeta. Nađite sreću na drugoj strani. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

POSAO: Trebalo bi do kraja dana da stigne vest koja vam pomaže da završite jedan projekat. Ako radite u oblasti inžinjerstva očekujte uspešan dan. LJUBAV: Slobodnim Rakovima se udvara osoba sa kojom ima poslovnu saradnju. ZDRAVLJE: Glavobolja.

LAV

POSAO: Sami sebe krivite za novonastalu stiuaciju koja nije nimalo jednostavna. Imajte realan uvid u sopstven sposobnosti. LJUBAV: Neki čudan osećaj je u vazduhu. Kao da predosećate velike promene. ZDRAVLJE: Držite sve pod kontrolom.

DEVICA

POSAO: Imate svoj stav od kojeg ne odustajete. Ne možete se tako ponašati, jer niste vi jedini koji ste uvek u pravu. LJUBAV: Deluje vam da je partner danas previše odsutan. Obradujte ga nekim poklonom. ZDRAVLJE: Imate stomačne tegobe.

VAGA

POSAO: U današnjem danu se sve svodi na rekla-kazala. Umesto da se nervirate zbog toga, uživajte u pohvalama koje ste doblili od poslovnih saradnika. LJUBAV: Sve ide po planu. Vaga voli kada čuje da je jedan Lav prosto obožava. ZDRAVLJE: Niste lošeg zdravlja.

ŠKORPION

POSAO: Nemate razloga za brigu. Ako danas posao ide slabije, onda možete da odmarate. Ne znači da će se to nastaviti i u narednim danima. LJUBAV: Ljubomorni ste bez potrebe - ali vama je to teško dokazati. ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

STRELAC

POSAO: Danas više nego ikad vas očekuje brdo zadataka koje morate da završite. LJUBAV: Česte preljube. Ponekad uživate u tim tajnim vezama, ali znate i sami da je to loše za vas. ZDRAVLJE: Mučnina.

JARAC

POSAO: Pokušavate da pronađete rešenje na nekoliko različitih strana. Nema potrebe za sekiracijom. LJUBAV: Slobodni Jarčevi mogu očekivati udvaranje od strane Blizanaca. ZDRAVLJE: Zubobolja.

VODOLIJA

POSAO: Probajte da se reklamirate putem modernih tehnologija, net, skype... To vam može doneti dobru zaradu veću od one koju ste očekivali.  LJUBAV: Puni ste iznenađenja, partner je oduševljen vašom idejom za provod. ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata.

RIBE

POSAO: Radite kao rob. Potrebno je da to neko i plati.  LJUBAV: Jesen je, a u vama se sve budi. Potrebno vam je više ljubavi. ZDRAVLJE: Alergija. 

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna