OVAN

POSAO: Ako mislite da ste završili sve za danas, varate se. Vaš put ka napredovanju tek počinje. Udružite se s jednim Blizancem, biće vam od koristi.  LJUBAV: Avantura sa osobom u znaku Lava ili Vage je na pomolu.  ZDRAVLJE: Proverite vid.

BIK

POSAO: Neka posebna atmosfera unutar kolektiva, vas podstiče da radite još više. Probajte da iskoristite taj elan za postizanje zajedničkih ciljeva.  LJUBAV: Oko vas je gomila obožvatelja/obožavateljki. Ne znate za koga da se odlučite.  ZDRAVLJE: Puni ste elana.

BLIZANAC

POSAO: Ako ste uvideli problem koji niko nije primetio sem vas, trebalo bi da reagujete odmah jer će vaša moć observacije biti nagrađena.  LJUBAV: Uživate u strastvenoj noći sa partnerom. ZDRAVLJE: Kad ste raspoloženi osećate zadovoljstvo.

RAK

POSAO: Danas je sve kako treba. Osećate se kako ste uspostavili harmoniju i ravnotežu kada je posao u pitanju.  LJUBAV: Monotonija vas ubija. Mogli biste da izađete kako biste upoznali nekog novog.  ZDRAVLJE: Nemarni ste prema sebi.

LAV

POSAO: Danas ste utučeni na radnom mestu, jer niste dobili adekvatnu finansijsku podršku.  LJUBAV: Nezadovoljni ste svojim partnerskim odnosom. Imate želju da raskinete dugogodišnju vezu. ZDRAVLJE: Upala uha.

DEVICA

POSAO: Radite vredno i predano. Prihvatate sve zadatke bez pitanja. LJUBAV: Nemate vremena za ljubav od tolikih obaveza. To nije dobro jer imate ljubomornog partnera ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

POSAO: Postoji veliki problem u komunikaciji sa spoljašnjim saradnicima. Na vama, na vašoj diplomatiji je da izgladite nesporazum. LJUBAV: Potrudite se da izgladite odnos sa partnerom. ZDRAVLJE: Bolovi u krstima.

ŠKORPION

POSAO: Stiže adekvatna nagrada. Svoj stil rada je uvek bio najjači adut za sve Škorpije. LJUBAV: Još uvek se niste osvestili šta vam se događa. Odgovara vam da ste u stanju opijenosti. ZDRAVLJE: Infekcija urinarnog trakta.

STRELAC

POSAO: Ako ste hteli da se dokažete pred svima, danas ćete imati adekvatnu priliku za to.  LJUBAV: Strelčevi treće dekade imaju naglašenu tenziju u partnerskim odnosima. ZDRAVLJE: Sve je u redu.

JARAC

POSAO: U ovom trenutku, najbolje rešenje jeste da se povučete i da prepustite stvari nekom drugom.  LJUBAV: Trebalo bi da pokušate da objasnite partneru da vam je stalo do njega. On se već duže vreme oseća zapostavljenim.  ZDRAVLJE: Zubi, kosti, vene osetljivi.

VODOLIJA

POSAO: Mislite da su saradnici skloni preterivanju u svojim zahtevima prema vama. Srećom umete da zauzmete stav.  LJUBAV: Ako ste slobodni, odgovorite na udvaranja osobe koja je blizu vas.  ZDRAVLJE: Moguća povreda.

RIBE

POSAO: Treba da privedete posao kraju. Možda biste mogli da zatražite pomoć jednog Jarca ili Blizanca.  LJUBAV: Usmereni ste na dve osobe. Volite tajne ljubavne veze. ZDRAVLJE: Nije loše.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna