OVAN

POSAO: Ako ste rešili da promenite način rada, danas je pravi dan za to. Vaši saradnici se dugo pitaju da li je moguće da ste toliko tvrdoglavi. LJUBAV: Ako ste slobodni dopašće vam se jedna Škorpija ili jedan Strelac. ZDRAVLJE: Mogućnost povrede.

BIK

POSAO: Imate mogućnost da se sretnete sa nekim ko će biti voljan da sa vama razgovara o bitnim pitanjima u vezi sa biznisom. LJUBAV: Položaj planeta vam donosi mogućnost rešavanja ljubavnog problema na neočekivan način. ZDRAVLJE: Umor.

BLIZANCI

POSAO: Mogući su dobici na koje niste računali ali ste se tajno nadali da će vam stići. Iskoristite ih za dalje ulaganje u posao. LJUBAV: Imate priliku da se sretnete sa nekim ko će vas oduševiti. Nova ljubav je na pomolu. ZDRAVLJE: Opušteni ste.

RAK

POSAO: Oni koji studiraju ili rade u školama, fakultetima ne bi trebalo da posustanu u ovom trenutku, jer se ukazuju povoljni aspekti za napredak. LJUBAV: Ako ste slobodni,verovatno ćete biti u prilici da se iznenada zaljubite u osobu koja je veoma posvećena karijeri. ZDRAVLJE: Nemate nikakve probleme.

LAV

POSAO: Postoji mogućnost da odete na poslovni put povodom pokretanja novih projekata u okviru posla koji trenutno radite. LJUBAV: Žudite za osobom koja je fizički daleko od vas. ZDRAVLJE: Glavobolja.

DEVICA

POSAO: Možda niste sjajno plaćen kako očekujete ali ćete ipak biti u stanju da ostvarite solidnu zaradu i ostavite dobar utisak na pretpostavljene. LJUBAV: Slobodne Device mogu upoznati nekog u biblioteci, na koncertu, na putovanju. ZDRAVLJE: Loše varenje.

VAGA

POSAO: Ovo bi mogao biti povoljan period ako ne očekujete previše ni od sebe ni od poslovnih partnera i ako najviše volite samostalne projekte. LJUBAV: I dalje ste uporni da budete u vezi sa osobom koja nije slobodna. ZDRAVLJE: Moguća povreda kolena.

ŠKORPIJA

POSAO: Najvažnije vam je da se dobro razumete sa kolegama, da vam imponuju na intelektualnom i duhovnom planu. LJUBAV: Moguća je tajna ljubavna veza. Imate potrebu da svoj život držite u maksimalnoj diskreciji. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC

POSAO: Dobre vesti iz inostranstva u vezi priliva novca koji očeklujete već duže vreme. LJUBAV: Mogućnost veze sa vatrenim znakom vas čini veoma srećnim. ZDRAVLJE: Pazite se povreda.

JARAC

POSAO: Dobro se slažete sa onima koji su spremni da podrže vaše originalne zamisli u vezi novog projekta. LJUBAV: Imate izgleda za ozbiljnu vezu sa osobom u znaku Bika. ZDRAVLJE: Imate jake kosti, čuvajte tu prednost.

VODOLIJA

POSAO: Uvereni ste da od vas mnogo toga zavisi. Ima i istine u tome, jer ste za sada u kolektivu osoba koja najbrže i najpreciznije obavlja posao. LJUBAV: Sve je kako treba. Nemate zamerke.
ZDRAVLJE: Smireni ste. To je važno, da nemate tenziju.

RIBE

POSAO: Budite spremni da se maksimalno angažujete na poslu koji bi mogao da donese dobru saradnju sa strancima. LJUBAV: Osećaj tuge i besa vas potpuno razdire. Da li postoji realan razlog za to, često se pitate. ZDRAVLJE: Nervoza.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna