OVAN

POSAO: Ako je za vas uspešan dan onaj koji počinje fizičkim aktivnosima ili poslom koji je povezan sa sportom, onda ste na pravom putu. Razmislite o ponudi iz inostranstva. LJUBAV: Imate potrebu za vezom sa partnerom koji će da vas inspiriše. ZDRAVLJE: Osetljiv vrat ili mišići leđa.

BIK

POSAO: Morate da se bolje angažujete oko nekih saradnika. Oni nisu preterano zadovoljni vašom poslovnom energijom niti finansijama. LJUBAV: Imate potrebu za vezom sa partnerom koji će da vas inspiriše i ko će biti u stanju da vam mnogo toga toleriše. ZDRAVLJE: Raspoloženi ste.

BLIZANCI

POSAO: Bićete spremni da se maksimalno angažujete na nekom poslu koji bi mogao da donese dobru saradnju sa ljudima iz sfere turizma. LJUBAV: Ima mnogo tajni u vašem životu ili nečega sa čime još uvek niste raščistili, što vas još uvek pomalo potrese, a tiče se bišeg partnera. ZDRAVLJE: Bolje bi bilo da se hranite zdravije.

RAK

POSAO: Morate biti mnogo suptilniji u svojim pokušajima da se adaptirate na situaciju koja nije tako sjajna. LJUBAV: Bivši partner, supružnik može da vam pravi izvesne probleme.
ZDRAVLJE: Dosta dobro.

LAV

POSAO: Egzaltirani ste ali i skloni oklevanju. Jedino je dobro pozicija za umetnike u današnjem danu. LJUBAV: Vaša očekivanja od jednog vatrenog znaka su prilično nerealna naročito ako se radi o nekom ko nije slobodan. ZDRAVLJE: Često se tokom meseca susrećete sa aritmijom.

DEVICA

POSAO: Napredujete sopstvenim zaslugama, naročito ako radite u sferi telekomunikacija. LJUBAV: Imate dosta problema u komunikaciji sa tvrdoglavim članovima porodice koji odbijaju da vas poslušaju po nekom veoma bitnom pitanju. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VAGA

POSAO: Saradnja sa onima u koje do skora niste imali poverenja, posebno ako se radi o osobama koje sarađuju sa arapskim jezičkim područjem može biti ono na šta se čekali. LJUBAV: Ljubavni život je tokom dana u drugom planu ako ste u vezi sa vatrenim ili zemljanim znakom. ZDRAVLJE: Bolje nego ste očekivali.

ŠKORPIJA

POSAO: Bilo bi mudro da se drugačije postavite prema nekom ko pokazuje koliko mu je stalo do vas. LJUBAV: Trudite se da ostavite utisak hladne osobe, ali vam ne ide od ruke. Previše ste zaljubljeni da bi se to sakrilo. ZDRAVLJE: Imate jaku energiju.

STRELAC

POSAO: Budite oprezni u radu sa Ribama, ali se zato možete uzdati u Blizance i Devicu. LJUBAV: Zaljubljeni ste do ušiju u osobu u znaku Ovna i to ne želite da krijete. ZDRAVLJE: Sve ima smisla. Odlično se osećate.

JARAC

POSAO: Imate nove poslovne ponude, ali ste skloni raspravama za sitnicu, nepotrebnoj sumnjičavosti. LJUBAV: U stabilnoj ste vezi. Za vas nema brige. ZDRAVLJE: Razne infekcije nosa, grla.

VODOLIJA

POSAO: Skloni ste preteranim troškovima što se nikako neće povoljno odraziti na vaše stanje na računu. LJUBAV: Imate poverenja u blisku osobu da vam pomogne da osvojite osobu koja vam se sviđa. ZDRAVLJE: Mogući bolovi u nogama.

RIBE

POSAO: Razmišljate o promeni. Sadašnji posao ne zadovoljava vaše kreativne aspiracije. LJUBAV: Uživate u društvu osobe koju poznajete dugo. To bi moglo prerasti u trajnu vezu. ZDRAVLJE: Odlično.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna