OVAN

POSAO: Mogući su izuzetno veliki dobici na koje niste računali. Bićete i više nego zadovoljni, svojim uspehom i pohvalama od strane drugih. LJUBAV: Zaljubljeni ste do ušiju već neko vreme. Danas je pravi dan da povučete prvi potez. ZDRAVLJE: Mislite uvek pozitivno.

BIK

POSAO: Ovaj dan može biti stresan, naročito ako ste mladi, ambiciozni a niste u stanju da se izborite sa autoritetima. LJUBAV: Vama bliske osobe, prijatelji i članovi porodice uzalud će vam deliti savete. Upali ste u pesimističnu fazu. ZDRAVLJE: Jaka nervoza.

BLIZANCI

POSAO: Oni koji se bave trgovinom, turizmom građevinarstvom imaju veliki napredak. Shvatili ste da su saradnja i partnerstvo najčešći princip vašeg uspeha. LJUBAV: Slobodni Blizanci mogu očekivati susret sa zanimljivom osobom na nekom skupu zatvorenog tipa. ZDRAVLJE: Osećate da imate dovoljno energije.

RAK

POSAO: Verujete da možete da nađete način kako da sa nekim obnovite saradnju. Sprovedite namere u delo. LJUBAV: Partner je nepredvidiv u svojim reakcijama. To nije dobro za dalji tok ljubavnog života. ZDRAVLJE: Bol u gornjem delu vilice. Posetite stomatologa.

LAV

POSAO: Saradnja sa vatrenim znacima može biti uspešna ako niste oboje nerealni ili imate pretenciozne ideje. LJUBAV: Naporan dan za one koji su često skloni raspravama. Usamljeni ostaju i dalje sami. ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

DEVICA

POSAO: Ne ulazite u rasprave sa Blizancima i Ribama. Vaši načini rada se toliko međusobno razlikuju da nema poente u daljoj raspravi. LJUBAV: Naporan period za one koji su često skloni raspravama, stoga se trudite da ne kritikujete partnera previše. ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

VAGA

POSAO: Skloni da tražite oslonac u timskom radu i u onima u koje možete imati poverenja. Vi najbolje funkcionišete u zajednici! LJUBAV: Odustanite od prevelikih očekivanja kada je u pitanju neko zbog koga ste se već dovoljno nervirali. ZDRAVLJE: Nervoza.

ŠKORPIJA

POSAO: Prilično ste svojeglavi i nefleksibilni kada je posao u pitanju. Trebalo bi da imate tolerancije prema onima koji nisu toliko sposobni. LJUBAV: Ne odustajte od veze sa osobom koja vam je privržena, naročito ako se radi o Ribi ili Ovnu. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

STRELAC

POSAO: Potrebno vam je mnogo strpljenja da biste prevazišli konflikte u kolektivu sa kojima ste duže vreme suočeni. LJUBAV: Imate potrebu za flertom i promenama, pa ne obraćate mnogo pažnje na osećanja vašeg stalnog partnera. ZDRAVLJE: Puni ste elana.

JARAC

POSAO: Povoljan period u kome možete dobiti ponudu za posao u medijima ili nekoj izdavačkoj kući. Finansije u porastu. LJUBAV: Prilika da se sretnete sa nekadašnjom simpatijom. ZDRAVLJE: Upala sinusa.

VODOLIJA

POSAO: Danas ste nerealni jer vas pozicija na poslu tera na to. Nemojte samo da lažno optužite nekog za grešku koja se vama potkrala. LJUBAV: Imate velike oscilacije u raspoloženju. Očekujete da vas partner razume. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

POSAO: Uspeh ako radite u okviru umetnosti ili nekoj kulturnoj instituciji i najverovatnije ćete biti u prilici da iskažete svoje talente LJUBAV: Uživate u osobi od koje niste očekivali strast. Zajedno planirate budućnost. ZDRAVLJE: Osećate se mlado.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna