OVAN

POSAO: Period burnih dešavanja je iza vas u potpunosti. Danas sledi zatišje, pa iskoristite ga za manji predah. LJUBAV: I dalje želite da dokučite zaplet koji vam se dešava u ljubavi. Ne zamarajte se već se prepustite. ZDRAVLJE: Sinusi osetljivi.

BIK

POSAO: Dobre finansijske prilike. Ako ste preduzetnik, danas je povoljan dan za inovacije u radu. LJUBAV: Ako ste sami, imate priliku za poznanstvo sa jednom Vagom. ZDRAVLJE: Neraspoloženje. Nemate jači razlog za to.

BLIZANCI

POSAO: Obratite pažnju na putovanja. Kroz brojne kontakte ima ćete širi društveni i poslovni uticaj. LJUBAV: Ne možete uvek da sedite na dve stolice. Počeli ste da preterujete, možete biti otkriveni. ZDRAVLJE: Kretanje potrebno.

RAK

POSAO: Odličan dan za finansijska ulaganja. Možete da očekujete dobre vesti iz inostranstva. LJUBAV: Prijatna atmosfera u krugu porodice. ZDRAVLJE: Niste u problemu.

LAV

POSAO: Saradnici vam nameću novi tempo ali vi ćete spremno dokazati se pred svakim novim izazovom. LJUBAV: Novi kontakt i strastvena i romantična veze očekuju vas u toku današnjeg dana. ZDRAVLJE: Izmerite pritisak.

DEVICA

POSAO: Danas vam sve ide od ruke i osećate se ponosno zbog toga. Nemojte da stvarate sebi osećaj preteranog egoizma. LJUBAV: Vaš život morate da sagledate realnije, pozitivnije. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

POSAO: Osećaj nepravde preovladava u vama, čak i kada su drugi u pitanju. Želite da isterate nesporazum do kraj. LJUBAV: Imate poznanstvo preko prijatelja. Može se desiti da ste je i ranije sreli. ZDRAVLJE: Prolazne tegobe.

ŠKORPIJA

POSAO: Ako ste umetnik, predstoji vam uspeh. Ostali imaju sasvim uobičajen dan. LJUBAV: Oživeli ste staru ljubav a da niste ni slutili da možete da budete tako srećni. ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

STRELAC

POSAO: Moguća vest o finansijskom dobitku. To bi vas baš razveselilo i ulepšalo dan. LJUBAV: Nepoverenje raste u osobu sa kojom ste. Ponekad stvarate idealizaciju. ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege.

JARAC

POSAO: Finansije vam se poboljšavaju a ulaganja u poslovanje postaju isplativa. Uspeh za one iz oblasti tehnike.
LJUBAV: Emocije će vas povesti u romantiku koja će uzburkati strasti između vas i partnera. ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

VODOLIJA

POSAO: Oprez se preporučuje kod partnerstva a moguće je razilaženje zbog različitosti stavova. LJUBAV: Treća dekada rođenih ima dobar aspekat za zaljubljivanje. ZDRAVLJE: Prolazne tegobe sa kičmom.

RIBE

POSAO: Dosadašnji posao vam je dosadio. Za sada nemate izbora, jer nema drugog posla na vidiku. LJUBAV: Imate utisak da vam partner nešto taji. Opustite se, uživajte u obostranim emocijama. ZDRAVLJE: Otok kolena.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna