OVAN

POSAO: Koliko ste vi zabavni ili spremni na razne podvige, vaši saradnici imaju manji problem sa dodatnom energijom. LJUBAV: Partner ima prevelike zahteve ili možda voli da potroši više nego ste očekivali. ZDRAVLJE: Grč u vratu.

BIK

POSAO: Posao ide dobro ali zahteva još truda. Zato je daleko jednostavnije naredne trenutke provesti sa saradnicima koji vas razumeju i imaju osećaj za vaše napore.  LJUBAV: Emotivno ste neko ko nije u stanju da živi sam ili da sedi skrštenih ruku. Volite ljubav i ljubav voli vas.  ZDRAVLJE: Izbegnite masnu i začinjenu hranu.

BLIZANCI

POSAO: Savetuje se oprez iz više razloga. Morate biti neko ko pazi sa kim radi i pravi dogovore u poslu. Novac preko kredita.  LJUBAV: Otvoreni ste za ljubav i ljubavne intrige. Volite kada se nešto dešava. Često vam je dosadno.  ZDRAVLJE: Morate da povedete računa o svom ponašanju prema sebi.

RAK

POSAO: Pomirićete se sa stanjem sa kojim imate pred sobom. Proverite račune i plaćanja tokom današnjeg dana.  LJUBAV: Budite na oprezu. Česte svađe, prepirke tokom dana. Partner ne razume vaše ponašanje.  ZDRAVLJE: Pazite da ne padnete ili se slučajno povredite.

LAV

POSAO: Budite ponosni, jer ostvarujete mnoge upsehe na kojima vam zavidi okolina. Imate uvek dobre ideje. LJUBAV: Nemate vremena za rasprave. Jednostavno budite iskreni i kažite direktno partneru šta imate. ZDRAVLJE: Problem kičme ili srca.

DEVICA

POSAO: Jedna Vaga vrši pritisak na vas i na posao koji radite. Pokažite pravo lice. Nikako ne upadajte u mrežu sopstvenih strahova.  LJUBAV: Dobro se osećate i imate podršku partnera.  ZDRAVLJE: Venska cirkulacija je slaba.

VAGA

POSAO: Svaki početak je težak. Tako i ovaj put, novi projekat ima u sebi mnoge izazove..Vaša upornost i doslednost u radu vam donosi poštovanje na zavidnom nivou.  LJUBAV: U dobrom ste odnosu sa partnerom. Zadovoljni ste.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Kada vam se planovi ne ostvare postajete frustrirani, vodite računa da ne uletite u nepromišljene poslove jer su posledice teške. LJUBAV: Ljubav je po strani, niste nežni. Imate oštar jezik.  ZDRAVLJE: Nezadovoljstvo loše utiče na vas.  

STRELAC

POSAO: Nestrpljenje vam stvara žestok otpor ka ostavarenju ciljeva. Saradnici su danas veoma osetljivi na teške reči. Promenite ton.  LJUBAV: Partner vas uslovljava ili obaveze ili on/ona. ZDRAVLJE: Muči vas bešika.

JARAC

POSAO: Razmislite o tome koji je vaš naredni korak. Unapred isplanirana taktika je najbolje rešenje. Za akciju se strpite.  LJUBAV: Potrebna vam je ljubav ali vi je ne dajete dovoljno još uvek. ZDRAVLJE: Nemojte uzimati slatkiše.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama su napredak, priznanje i uspeh u materijalnim i duhovnim sferama. Novac stiže preko Blizanca ili Ovna. LJUBAV: Uživate u krugu porodice. To vam sada najbitnija podrška bez koje nemate smisao. ZDRAVLJE: Bolovi u stopalima.

RIBE

POSAO: Privlači vas tuga, i osobe koje su depresivci. To je loše za napredak u karijeri i uopšte u radu. Skupljajte samo pozitivce oko sebe.  LJUBAV: Imate sve izglede da se spremate na put u inostranstvo sa partnerom.  ZDRAVLJE: Slabi ste.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna