OVAN

POSAO: Odličan dan za sve umetnike. Posebno ako ste slikar ili muzičar, prepustite se emocijama i naletu inspiracije. Novac vam stiže neplanirano. LJUBAV: Slobodni moraju da budu u nekom velikom društvu da bi upoznali nekog. ZDRAVLJE: Optimizam vas dovodi u dobro stanje.

BIK

POSAO: Očekujete verovatno da vam neko pomogne. Potražite je preko drugog Bika ili Raka, jer baš oni imaju ideju kako da uveličaju zaradu. LJUBAV: Partner je neko ko vas danas usmerava kuda da idete. Prepustili ste mu se u potpunosti. ZDRAVLJE: Osteljiv donji deo tela.

BLIZANCI

POSAO: Dobar dan za saradnju sa Devicom ili jednom Vagom avanturistom koji može da vas uvede u svet dobrog posla. LJUBAV: Racionalni ste kada je ljubavi i emocije u pitanju. ZDRAVLJE: Smanjite pušenje.

RAK

POSAO: Izuzetno ste vredni. Želite da se dokažete svima. Nije strašno ako ste pogrešili negde u nekom delu posla. Sve je za ljude. LJUBAV: Brinete previše o partneru. Čak ste skloni da preterujete. Odmorite se malo. ZDRAVLJE: Osećaj melanholije.

LAV

POSAO: Da li ste zaista spremni da budete neko ko je predvodnik velike grupe? Vi jeste zvezda, ali sada je potrebno da pokažete i znanje. LJUBAV: Niste sigurni u partnera i njegovu vernost. Sumnje su opravdane. ZDRAVLJE: Višak energije trošite na poslu.

DEVICA

POSAO: Odlično se osećate danas. Imate saradnike koji vam pomažu i nećete imati težak dan. Velik priliv novca. LJUBAV: Osećate se dobro u društvu jednog Jarca. Volite da izađete na luksuzna mesta. ZDRAVLJE: Ne razmišljajte stalno o zdravlju. Dobro ste.

VAGA

POSAO: Rešavanje neugodnog problema može vam doneti dobru dobit. Suočite se sa istinom. Opreznost u radu s ljudima nije na odmet. LJUBAV: Provodite vreme u krugu porodice i sa voljenom osobom. ZDRAVLJE: Vitaminski napitak će vas osvežiti.

ŠKORPIJA

POSAO: Razmišljte o konkurenciji, na koji način im prići kako ih preteći. Mislite da su nepobedivi. To nije istina. LJUBAV: On želi jedno a vi drugo. Ne podnosite pridike. Izbegavajte svađu ZDRAVLJE: Umorni ste.

STRELAC

POSAO: Uzmite konce u svoje ruke i da upoznajte novog saradnika. Nemate vremena da čekate da vam on prvi priđe. LJUBAV: Milo za drago. Danas prebacujete partneru neke stare svađe. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

POSAO: Ne radite sebi ono što mrzite, a to je da imate manjak ambicija. Sigurno ćete naći lakši put u sreću i zadovoljstvo ako radite ono što volite. LJUBAV: Iskrenost je vaša vrlina. Potrudite da se partneru pokažete kao prava osoba, puna vrlina. ZDRAVLJE: Povremeno isceljivanje duše vraća na pravi put.

VODOLIJA

POSAO: Provocirate ljude da vam zavide. Ne može svako da bude uspešan ko vi. Bavite se stvarima koje vam donose korist. Novac vam je bitan danas. LJUBAV: Sa Vagama i Škorpijama seksualna veza. Volite erotske igre. ZDRAVLJE: Napetost, nervoza, često nesanica.

RIBE

POSAO: Mislite da ste bez posla ali ćete iznenada dobiti ponudu koja će vas usrećiti više nego što mislite. LJUBAV: Sanjate ljubav pored mora. Šetajte što više, tu ćete naći srodnu dušu. ZDRAVLJE: Brinete o drugima.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna