OVAN

POSAO: Snažni ste, osećaj borbenosti je danas izražen u vama, sigurni ste u svoj stvaralački put kojim idete. Ponakad stanite malo da bi drugi mogli da vas isprate. LJUBAV: Malo ste opterećenje za partnera sa naglim promenama raspoloženja. Imajte razmevanja.  ZDRAVLJE: Izrazit optimizam.

BIK

POSAO: Uticaj okoline. Od jedne osobe možete imati i koristi. Verovatno je neko ko je rođen u znaku Lava.  LJUBAV: Izlivi strasti prema voljenoj osobi biće veliko iznenađenje za partnera. Uživaćete u ljubavi.  ZDRAVLJE: Budite okrenuti vašem zdravlju. Posebno ako imate probleme sa grlom ili sinusima.

BLIZANCI

POSAO: Želite promene odmah i sad, ali stanje i dalje ostaje nepromenjeno. Novac vam je potreban za izmirivanje dugova koji vas mučili dug vremenski period.  LJUBAV: Pomalo ste napetii i opterećujete partnera. Potrebna je bolja komunikacija.  ZDRAVLJE: Više fizičke aktivnosti vas opušta.

RAK

POSAO: Novac vam dolazi iz poznatih i nepoznatih izvora. Nije potrebno da se opterećujete njegovim dolaskom. Uživajte u zaradama.  LJUBAV: Emotivna zatvorenost za koju partner počinje da gubi strpljenje. Otvorite mu se.  ZDRAVLJE: Obratite pažnju na količinu tečnosti koje unosite u organizam.

LAV

POSAO: Danas sve zavisi od drugih. Ukoliko ste osoba koja preteruje u nekim dobrim namerama, vaš znak i snaga vam neće mnogo pomoći da napredujete.  LJUBAV: Imate ljubavi i strpljenje za voljenu osobu. Vaš odnos je idiličan.  ZDRAVLJE: Promenljivo raspoloženje.

DEVICA

POSAO: Obazrivi ste, realni, brinete za druge da li će usepšno završiti zadatke. Niste previše emotivni niti dinamični.  LJUBAV: Previše analize dovodi da partner oseća da ste mu nedostižni. Prijatelji takođe osećaju da su inferiorni.  ZDRAVLJE: Odmorite se dobro. Previše ste napeti.

VAGA

POSAO: Vodite se samopouzdanjem. Nema prepreka za vas. Problemi su na dobrom putu rešavanja.  LJUBAV: Ljubomora koja je prisutna kod partnera počinje da vam smeta. ZDRAVLJE: Čitajte. Opustiće vas.

ŠKORPIJA

POSAO: Polako počinju da se smiruju strasti. Imate sve potrebne informacije i znate kako da regujete. Ali neka viša sila vam ne dozvoljava akciju.  LJUBAV: Posesivnost je ponekad naporna, pustite partnera na miru. Pripada samo vama.  ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

STRELAC

POSAO: Optimista ste i svakom pružate ruku. Radoznalost vam služi za dobijanje bitnih informacija.  LJUBAV: Uživate u društvu prijatelja. Malo odabrano društvo i više vam ništa nije potrebno. ZDRAVLJE: Kad je duh zdrav i telo je. 

JARAC

POSAO: Polako počinju da se kristalizuju stvari. Imate sve karte na stolu i sad znate ko vam je sve vreme podmetao nogu.  LJUBAV: Sumnjičavost se uvukla u vašu vezu. Previše dozvoljavate. ZDRAVLJE: Reumatski artritis.

VODOLIJA

POSAO: Uvek ste uspešni jer vi ste sve samo niste mediokritet. Vaše sposobnosti su iznad svih. Teško vas je dostići.  LJUBAV: Jedan Jarac želi vaše društvo i ljubav. Pružitemu to zadovoljstvo, iznenadiće vas prijatno.  ZDRAVLJE: Problem sa ishranom.

RIBE

POSAO: Dobar dan za razne špekulacije. Posebno ako radite poslove koji zahtevaju uključenje u saobraćaj i prevoz iste. Sarađujete sa Rakom ili Škorpijom.  LJUBAV: Bez obzira da li ste slobodni ili u vezi, zanimljivi ste jednom Raku.  ZDRAVLJE: Raspoloženje na zavidnom nivou.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna