Dnevni horoskop za 27. septembar 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Opterećeni ste svojim ličnim budžetom. Sarađujete sa osobom koja ima veliku korporaciju. Dobar početak poslovnosti. LJUBAV: Više ste povezani sa prijateljima nego sa partnerom to stvara jaz. Popravite takav odnos. ZDRAVLJE: Pomalo osećate da ste usporeni ili umorni

BIK

POSAO: Dobar poslovni dan za umetnike, umetnost i sve što je bitno za jednu kreativnost. Imate odlične šanse za zaradu. LJUBAV: Sa Vagom ostvarujete sklad. Niste raspoloženi za neke emotivne promene. ZDRAVLJE: Savetuje se umerenost u svemu, naročito u jelu i piću.

BLIZANCI

POSAO: Prelazite konačno na prava dela. Možete imati vest o promeni posla. To će vas oraspoložiti. Sarađujte sa osobom koja je operativna. LJUBAV: Ponovo može nastupiti stanje pasivnosti. Partner voli vašu neobičnost i mladalački duh. ZDRAVLJE: Potrebno je uraditi analize krvi.

RAK

POSAO: Partner neko koga treba da slušate kada je i posao u pitanju. Dogovarajte se zajedno, ništa sami ne radite. LJUBAV: Osećaj sigurnosti je nešto što vas čini jakim i sposobnim za dalji život. ZDRAVLJE: Brinete o partnerovom zdravlju.

LAV

POSAO: Prezaposleni ste, jer želite da zgrabite sve prilike koje vam se ukazuju. Potrebno vam je da se okrenete drugima i zatražite pomoć. LJUBAV: Imate period ljubavi koji će vam probuditi čula. Niste tip koji samo preferira erotiku. Potrebno vam je duhovno jaka osoba. ZDRAVLJE: Umor vam je veliki neprijatelj. Više sna vam je neophodno.

DEVICA

POSAO: Uspešan kontakt sa strancima. Kako ste analitički nadareni, ne dozvolite sebi da budete pasivni, krenite u poslove. Kolege željno očekuju vašu reakciju. LJUBAV: Budite opušteniji u samom odnosu sa patnerom. Dozvolite sebi spontoanost. ZDRAVLJE: Menjajte nešto u načinu ishrane.

VAGA

POSAO: Posao može biti brže obavljen ukoliko se zadaci obavljaju u grupi. Kao timski igrač, savršeno se uklapate u sadašnji projekat. LJUBAV: Emocije su trenutno u drugom planu, neke druge obaveze ne mogu da sačekaju. ZDRAVLJE: Grlo vam je osetljivo.

ŠKORPIJA

POSAO: Dolazite u situaciju da morate da branite sopstvene ideje i mišljenje. Ukoliko ste na poziciji čak ćete braniti svoju poziciju. Kao da trpite teške udarce sa svih strana. LJUBAV: Previše ste konzervativni i to loše utiče na vaš odnos, opustite se – niko nije savršen. ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt.

STRELAC

POSAO: Vi znate kako da se ponašate i da radite. Uložite malo a dobijete mnogo. To retko kome polazi za rukom. Sarađujte sa Blizancem ili Bikom. LJUBAV: Nalazite vremena i za ljubav vašeg života. Vi ste rođeni srećni. ZDRAVLJE: Detoksikacija je preko potrebna.

JARAC

POSAO: Svojim radom želite zadiviti poslovne partnere i u tome uspevate. Ostavljete utisak moćne osobe. LJUBAV: Partner oseća da ne može odgovoriti na vaše trenutne potrebe. Prosto vas ne razume ZDRAVLJE: Višak energije vas pokreće na sport

VODOLIJA

POSAO: Niste opterećeni poslom u današnjem danu. Razmišljate kako dalje. Imaćete dobar poslovni odnos sa jednim Lavom. LJUBAV: Volite porodicu i decu. Koliko god godina da imate oseća se mladost u vama. ZDRAVLJE: Slab nervni sistem..

RIBE

POSAO: Imate sve predispozicije da se posvetite istraživačkom radu. Potrebno je sebe da naterate da radite ono što volite. LJUBAV: Planirate putovanje. Verovatno će vas ljubav i strast poneti. Lep dan. ZDRAVLJE: Savet – manje slatkiša.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna