Dnevni horoskop za 16. septembar 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Promenite mišljenje o osobama oko vas. Ponekad preterujete u svom idealizmu saradnika. Budite štedljiviji s novcem. LJUBAV: Želite da nešto promenite u vezi ili braku. Krenite prvo od sebe i svojih navika. ZDRAVLJE: Prisutna je nervoza.

BIK

POSAO: Ako radite poslove koji su vezani za nekretnine , sigurno da ćete biti uspešni u tome. Kao i svaki put sarađujte sa Rakom jer vam je on idealan saradnik za takav posao LJUBAV: Pokušajte da budete na distanci kako biste smirili partnera i njegovu nervozu. ZDRAVLJE: Alergija vam stvara problem.

BLIZANCI

POSAO: Volite da na lak način dođete do novca. Iako ima indikacija za tako nešto, ipak danas nije taj dan. Više napora oko zarade. LJUBAV: Dan ćete provesti uglavnoj u telefonskoj komunikaciji sa partnerom. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Vi ste neko ko važi za dobrog čoveka. Često vas nazivaju srećom drugih. Danas pomažete još više onima koji nemaju. LJUBAV: Partner voli vašu požrtvovanost ali nije u prilici da bude isti ili bar sličan vama. ZDRAVLJE: Manje tegobe bubrega.

LAV

POSAO: Ne pokušavajte da pobegnete od sebe i raznih obaveza koje vas pritiskaju. Imate sve na raspolaganju, svi koji rade sa vama su u grču ukoliko im vi niste predvodnik. LJUBAV: Vi sigurno jeste neko ko sija, daje sve za ljubav. Partner je ponosan. ZDRAVLJE: Možete imati često probadanja u lumbalnom delu.

DEVICA

POSAO: Možda želite da više obaveza svalite na nekog ko radi sa vama. To nije dobro. Kad tad opet vas čeka opterećenje i rad. LJUBAV: Niste potpuno otvoreni prema voljenoj osobi. ZDRAVLJE: Više voća i vitamina u ishrani.

VAGA

POSAO: Obratite pažnju na saradnike. Možda neko iz inostranstva zakuca na vaša vrata a vi ga ne čujete! Može biti saradnja sa omladinskim organizacijama. LJUBAV: Emocije su tu, prisutne ali blokirane, duboko potisnute. ZDRAVLJE: Nervozni ste. Visok pritisak.

ŠKORPIJA

POSAO: Borite se sami protiv svih a najviše protiv sebe. To vam neće doneti ništa dobro. Nepopustiljivi ste. LJUBAV: Često stavljate materijalne vrednosti ispred svih drugih. Partner ima osećaj da se gubi u bujici materijalizma koji vas opseda. ZDRAVLJE: Osećate se nesigurno.

STRELAC

POSAO: Danas imate potrebu da se dokazujete i da to svi vide i čuju. LJUBAV: Unutrašnji strahovi vas opsedaju. Prijatelji i partner žele pobeći od vas. ZDRAVLJE: Duboka analiza onog što vas muči doneće rezultat.

JARAC

POSAO: Želite sve sami da radite. Previše obaveza imate. Sigurno vas i drugi pritiskaju u kolektivu. Napravite sebi neki raspored rada. LJUBAV: Niste spremni na promene. Morate da se pozabavite više vašem ljubavnom životu. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VODOLIJA

POSAO: Vi volite da dominirate i to jeste lepo, ali je veliko opterećenje. Zato uzmaknite u stranu kad možete. LJUBAV: Partner sa kojim živite nije zadovoljan vašim ponašanjem. Često ste skloni histeriji. ZDRAVLJE: Čuvajte glasne žice.

RIBE

POSAO: Vi ste u dubini duše veoma radna osoba. Mada vaša unutrašnja priroda vam ne dozvoljava da se istaknete previše, sem da niste neki vatreni podznak. LJUBAV: Imaćete lep dan. Poznanstvo preko prijatelja. ZDRAVLJE: Pazite na stopala.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna