Dnevni horoskop za 17. septembar 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO : Pazite se skandala. Mnogi misle da niste spremni ili sposobniji da uradite poslove i zadatke koji su pred vama. Jaki ste i pokazaćete svoju moć. LJUBAV: Verovatno je danas dan za pojačanu erotiku, strast. Slobodni imaju poznanstvo u nekom restoranu. ZDRAVLJE: Venska cirkulacija.

BIK

POSAO: Danas nikako da započnete ništa novo. Loši saradnici su pred vama. Morate da sprovedete bolju energiju u kolektivu. LJUBAV: Teško se otvarate. Potrebno vam je razumevanje i podrška od partnera ZDRAVLJE: Migrena..

BLIZANCI

POSAO: Posao vam je važan jer imate sve izglede da se probijete na vrh. Podrška osobe koja vam treba na radnom mestu. LJUBAV: Lepi trenuci sa osobom koja vas voli. Morate biti istrajni u svojoj vezi. ZDRAVLJE: Prisutna nervoza.

RAK

POSAO: Velika malaksalost ukazuje na to da se preterano dajete na poslu. Nemate vremena za sebe. Smanjite rad i obaveze to vam je ozbiljan savet. LJUBAV: Oni Rakovi koji su sami mogu imati veliku šansu za novu ljubav. Dobra veza sa Škorpijom ili Ribama. ZDRAVLJE: Promenljivo raspoloženje.

LAV

POSAO: Prezaposleni ste. Ako ne i radom onda preteranom organizacijom. Dobro sarađujete sa strancima.Stiže veliki novac. LJUBAV: Uživajte u ljubavi. Ovo je dobar dan za slobodne Lavove koji idu putem novih ljubavi. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

DEVICA

POSAO: Obaveze koje imate su prevelike. Previše ste skoncentrisani na poslove koji nisu vaši i koji mogu da rade druge osobe. Prepustite se saradnicima kojima verujete. LJUBAV: Čim ste odvojeni od partnera, totalno se odvajate iz emotivne energije. Mislite na ljubav. ZDRAVLJE: Pazite na pritisak.

VAGA

POSAO: Velike šanse da započnete nešto novo. Na vama je da li idete u novo ili se kolebate. Smatrate sebe tolerantnijom osobom od drugih i vrlo ste sigurni u ono što radite . Novac od jednog Lava. LJUBAV: U ljubavi ste otvoreni i nemate nameru da se menjate. Stoji vam poznanstvo sa osobom iz vatrenog znaka. ZDRAVLJE: Više nego dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Razmišljate o saradnicima kojim možete da manipulišete. Najpraktičniji su oni koji će vaše ideja da sprovode u delo. LJUBAV: Emocije su po strani, veoma se rezervisani i hladni. Nema mesta objašnjenjima. ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

STRELAC

POSAO: Obratite pažnju na dešavanja u okolini da ne odete ka pogrešnom pravcu. Posledice mogu biti dugoročne. LJUBAV: Čudan dan, nema prijatelja i partnera da vam pruže podršku. Malo ste usamljeni ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku.

JARAC

POSAO: Radite onako kako vi mislite da hoćete ili smatrate da je potrebno. Važno je da zaradite dosta.. LJUBAV: Osećate potrebu za ljubavlju. Ponekad od svoje snage ne vidite nežnost. Promenite takav stil. ZDRAVLJE: Imate jak imunitet.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama stoji uspešan dan. Osećate da možete sve da završite i krenete boljim putem. Posebno put zarade. LJUBAV: Danas niste sebični, imate sve izglede da se dobro provedete sa partnerom. Možda kraći put, izlet ili noćni provod. ZDRAVLJE: Imate osećaj da vam nešto smeta u vazduhu.

RIBE

POSAO: Pokazali ste zavidan nivo inteligencije. Vi ste neko ko mora da drži sve u svojim rukama. Budite spremni na razne kritike, promene. To je dobro za vas. LJUBAV: Jačate svoj sistem vrednosti u vašoj vezi. Dajete sve što treba. ZDRAVLJE: Dobro sasvim.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna