Dnevni horoskop za 15. septembar 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Impulsivni ste i prenagljujete. Razmislite i budite pažljivi u toku nedelje, posebno ako ste na nekom rukovodećem mestu. LJUBAV: Partner vam traži nešto što niste u stanju da uradite. Premoreni ste. ZDRAVLJE: Glavobolja.

BIK

POSAO: Važno je imati sopstvenu harmoniju. Uspeh na polju komunikacija. Pisanje, novinarstvo, izdavaštvo... Imaćete dosta novca u narednom periodu. LJUBAV: Usavršavate svoju vezu. Nije potrebno jedino da budete previše kod kuće. ZDRAVLJE: Osetljivost stopala.

BLIZANCI

POSAO: Imate uspešnu transakciju novca. Partneri žele sve više da rade sa vama. Od vas se očekuje mnogo. Potrudite se da opravdate poverenje. LJUBAV: Imate u okruženju jednu Vodoliju koja vas intrigira. Ovo može biti izrazito erotska veza. ZDRAVLJE: Alergija vas muči.

RAK

POSAO: Poslovni uspeh. Sve više radite na svom usavršavanju, ali i na usavršavanju svojih saradnika. Dobar dan za novac. LJUBAV: Volite izazove. Verovatno ulazite u razne flertove, veze ili tajne veze. ZDRAVLJE: Krenite sa dijetom.

LAV

POSAO: Nadređeni nisu baš trpeljivi prema vama. Upadate u različite rasprave. Morate izaći iz takvih konflikata i primiriti se. LJUBAV:  Nije vam poznata loša energija sa partnerom. Uživate u ljubavi i pored svih poslovnih problema. ZDRAVLJE: Morate povesti računa o organima u stomaku.

DEVICA

POSAO: Prilično ste ambiciozni i zahtevni. Imate sve šanse da vas kolege napuste. Morate da spustite loptu, iako ste odličan radnik.
LJUBAV: Partneru nikako ne namećite emotivni post. Već je dovoljno gladan vaše ljubavi. ZDRAVLJE: Nećete imati većih problema.

VAGA

POSAO: Uglavnom opsedate saradnike svojim šarmom, da dobijete ono što želite. Zahtevate bolje rezultate i brža rešenja. LJUBAV: Od partnera zahtevate više pažnje. Smatrate da to zaslužujete. ZDRAVLJE: Smanjite unos ugljenih hidrata.

ŠKORPIJA

POSAO: Treba više da se borite i branite svoje ideje, ukoliko želite da isplivate. Jaki udari se spremaju na vas. Naoružajte se svim argumentima. LJUBAV: Gradite odnos iskrenim, poštenim i moralnim osećanjima. ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege.

STRELAC

POSAO:  Počinju da se kristalizuju mnoge stvari. Imate sve karte na stolu i znate kako da reagujete. Neće svi prihvatiti vaše opaske. LJUBAV: Prezadovoljni ste vašim partnerom. Srce igra od sreće. ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

JARAC

POSAO: Prijateljsko okruženje vam vraća samopouzdanje i vi ćete bolje raditi. Dobro raspoloženje će svi primetiti. Novac iz inostranstva. LJUBAV: Nije problem ako ne možete biti u vezi, ostati prijatelj sa nekim je sasvim za vas prihvatljiva stvar. ZDRAVLJE: Stres polako prolazi.

VODOLIJA

POSAO: Nemojte da potiskujete u sebi osećaj koji imate. Ukoliko vam se neko ne dopada i ne možete da sarađujete sa njim, bilo bi lepo da to otvoreno kažete. LJUBAV: Vaš partner jeste vaša opozicija. Nije vam dosadno. ZDRAVLJE: Menjate ishranu.

RIBE

POSAO: Sigurni ste u ono što radite. Nećete dozvoliti bilo kome da vam naruši sistem koji se stvara oko vas kada je zaposlenje u pitanju. LJUBAV: Partner želi više pažnje. Mada, često i vi ne znate kako da priđete i poklonite pažnju. ZDRAVLJE: Razmišljajte pozitivno. Sklonost gojenju.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna