OVAN

POSAO: Svi koji se bave hand-made proizvodnjom danas mogu da blistaju. Moguće sjajne ponude.  LJUBAV:Vladaju idilični odnosi za one koji imaju vezu ili brak. Deca vam zadaju manjih problema.   ZDRAVLJE: Osetljive su vam grudi. Povedite računa.

BIK

POSAO: Saradnja sa ljudima iz regiona. Moguć je kraći put. Odlična poslovna prilika.  LJUBAV: Teški dani da započnete neku novu vezu. Povucite se iz stare i analizirajte greške.  ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku. Oticanje. Detox organizma je potreban.

BLIZANCI

POSAO: Imate snage da posao dovedete u red. Odlučni ste u tome i neposustajete. Saradnici mogu zameriti jedino da se malo agresivini.   LJUBAV: Osoba sa kojom gradite vezu je domaćinski tip. Dobijate pohvale.   ZDRAVLJE: Uho vam je osetljivo, čuvajte se promaje.

RAK

POSAO: Nove ideje vas se vrzmaju po glavi. Nemojte se plašiti da ih stavite na papir. Verovatno će poslužiti u narednim danima.  LJUBAV: Oni koji su u vezi mogu imati manji flert. Tajna ljubav na pragu.   ZDRAVLJE: Ukoliko imate prilike, najbolje bi bilo da plivate.

LAV

POSAO: Sve što planirate da radite prehodno proverite da li je dobro, isplativo. Mnogi će obećavati novac, putovanja ali vi ipak sve vidite bolje.  LJUBAV: Odlično se osećate i ljubav vas hoće. Poznanstvo novo i lepo ukoliko ste slobodni.  ZDRAVLJE: Čuvajte se prevelike toplote ili hladnih napitaka.

DEVICA

POSAO: Ako želite bolji posao bavite se poslovima koji su vezani za restorane, uređenje ugostiteljskih prostora.  LJUBAV: Oni koji su sami imaju šansu da se upoznaju sa osobom iz svog okruženja, posao, kuća, prijatelji. Mogućnost stabilne veze.  ZDRAVLJE: Oslobađate se strahova.

VAGA

POSAO: Imate veliku potrebu da vladate ljudima. Danas je dan kada vi upravljate projektima.  LJUBAV: Dosta ljubomore i posesivnosti u braku ili vezi u kojoj se nalazite.  ZDRAVLJE: Morate posetiti specijalistu.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste raspoloženi za preveliki rad. Uprkos tome dobićete zanimljuvu ponudu poziv da radite posao koji zahteva grupno angažovanje.  LJUBAV: Saosećajni ste, prijateljski nastrojeni. Želite dan da provedete u krugu porodice.  ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi i bešika.

STRELAC

POSAO: Imate osećaj organizaciju, pravdu. Svako ko radi sa vama imaće uspeham ali glavni posao ostavljate od nedelje.  LJUBAV: Osoba sa kojom ste će tražiti ozbiljnu vezu i zajednički život ukoliko niste venčani.  ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

JARAC

POSAO: Imate predispoziciju za rešavanje pravnog pitanja i nasledstva. Osoba iz znaka Raka je dobar pravni zastupnik koji vam može pomoći.  LJUBAV: Emotivno se bolje osećate. Ukoliko ste sami dobar odnos sa jednim Lavom.  ZDRAVLJE: Čuvajte kožu od preteranog sunca.

VODOLIJA

POSAO:Obratite pažnju na poslovni budžet u firmi posebno ako radite privatni posao. Potrebna vam je osoba sa većim pravnim znanjem po mogućstvu rođenom u znaku Vage.  LJUBAV: Puni ste suprotnosti, tvrdoglavi, razdražljivi. Partner ne razume stanje vaših emocija.  ZDRAVLJE: Pomalo vas hvata premor.

RIBE

POSAO: Očekuju vas pozitivne promene na poslu. Kreativni ste i usmerićete svu svoju maštu na konstruktivni rad.  LJUBAV: U ljubavi vas privlači osoba koja vam može pružiti prijatno i zabavno vreme. Ako ste slobodni imate šanse da takvu osobu upoznate.  ZDRAVLJE: Odišete pozitivnom energijom.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO": Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN Kurir televizija