Dnevni horoskop za 24. jun 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Mnogi misle da niste spremni ili sposobni da uradite poslove i zadatke koji su pred vama. Jaki ste i pokazaćete svoju moć. Čuvajte se čestih skandala. LJUBAV: Slobodni imaju poznanstvo u nekom restoranu pored vode. Susret sa suptilnom osobom. ZDRAVLJE: Venska cirkulacija oslabljena.

BIK

POSAO: Danas imate susret u popodnevnim satima sa jednom osobom iz znaka Lav. Daće vam predlog da zajedno radite. Razmislite, pa tek onda pružite odgovor. LJUBAV: Teški ste kao osoba, nikako da se otvorite. Potrebno vam je razumevanje i podrška od partnera. ZDRAVLJE: Migrena nikako da vas popusti.

BLIZANCI

POSAO: Posao vam je važan, jer imate sve izglede da se probijete na vrh. Podrška osobe koja vam treba na radnom mestu biće iskrena i ta osoba će uraditi sve što treba. LJUBAV: Lepi trenuci sa osobom koja vas voli. Morate biti istrajni u svojoj vezi, jer ona mora da potraje. ZDRAVLJE: Prisutna nervoza.

RAK

POSAO: Preterano se dajete na poslu. Nemate vremena za sebe. Smanjite rad i obaveze, to vam je ozbiljan savet, u suprotnom možete imati zdravstveni problem. LJUBAV: Rakovi koji su sami mogu imati susret sa Škorpijom ili Ribama. Škorpija vas dodiruje duboko emotivno, dok će Ribe tražiti od vas veliku požrtvovanost. ZDRAVLJE: Promenljivo raspoloženje.

LAV

POSAO: Prezaposleni ste, ako ne radom, onda preteranom organizacijom. Dobro sarađujete sa strancima iz drugih gradova, firmi. Želite više i bolje, a stiže i veliki novac. LJUBAV: Ovo je dobar dan za slobodnog Lava koji ide putem novih ljubavi, zbog toga uživajte u danu koji je pred vama. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

DEVICA

POSAO: Obaveze koje imate su prevelike, u nadi da ćete rešiti problem. Prepustite se saradnicima kojima verujete. Posebno verujete Blizancima ili Vagama. LJUBAV: Mislite na ljubav i dobićete je. Čim ste odvojeni od partnera, totalno ispadate iz emotivne energije. ZDRAVLJE: Pazite na pritisak koji raste postepeno.

VAGA

POSAO: Na vama je da odlučite da li idete u novo ili se kolebate. Smatrate sebe tolerantnijom osobom od drugih i vrlo ste sigurni u ono što radite. Očekujte novac pred kraj dana. LJUBAV: U ljubavi ste otvoreni i nemate nameru da se menjate. Stoji vam poznanstvo sa osobom iz vatrenog znaka. Najbolje bi bilo u ovom trenutku da je to Strelac. Ovan bi vam bio naporan. ZDRAVLJE: Dobro se osećate kada ste sami i odmarate.

ŠKORPIJA

POSAO: Razmišljate o saradnicima sa kojima možete da sarađujete, a neki od njih žele da manipulišu vama. Povedite računa o svom ponašanju, da vas ne izazovu na svađu. LJUBAV: Emocije su po strani, veoma ste rezervisani i hladni. Nećete da objašnjavate ništa partneru. Ćutaćete, vodićete svoju politiku.ZDRAVLJE: Posetite zubara.

STRELAC

POSAO: Posledice mogu biti dugoročne ako preterujete u svom tolerantnom gledanju na one koje nisu dovoljno sposobni da vode posao. LJUBAV: Malo ste usamljeni jer nema nikog oko vas da vam pruži podršku ili emociju. Čudno se osećate.ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku.

JARAC

POSAO: Važno je da zaradite dosta. Danas je dan kada treba da dobijete važnu vest o tome da li ćete nešto naslediti. LJUBAV: Osećate potrebu za ljubavlju, ponekad od svoje snage ne vidite nežnost. Promenite takav stil, jer ćete opet biti sami. ZDRAVLJE: Imate jak imunitet.

VODOLIJA

POSAO: Osećate da možete sve da završite i krenete boljim putem koji će vam doneti više novca. LJUBAV: Danas niste sebični, imate sve izglede da se dobro provedete sa partnerom. Vodolije koje imaju poznanstvo sa Bikom neka očekuju poseban izliv emocija i priznanja ljubavi. ZDRAVLJE: Imate osećaj da vam vreme ne prija.

RIBE

POSAO: Pokazali ste zavidan nivo poslovnosti, inteligencije. To je pomoć vama, a drugi treba da uče i koriste dalje u budućnosti. LJUBAV: Jačajte vezu u kojoj ste i ne dozvolite da vam se drugi mešaju, posebno Vaga ili Rak. ZDRAVLJE: Sasvim dobro.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna