Dnevni horoskop za 23. jun 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN
POSAO:
Potrebno je da promenite mišljenje o osobama oko vas. Ponekad preterujete u svom idealizmu saradnika. Budite štedljiviji s novcem. LJUBAV: Želite da nešto promenite u vezi braka. Krenite prvo od sebe. Vaše navike koje posedujete nisu jednostavne a partner mora da vas trpi. ZDRAVLJE: Prisutna je nervoza.

BIK
POSAO:
Poslovi koji su vezani za nekretnine, daće uspeh. Danas je dan kada treba da se dogovorite oko prodaje. Pazite kako komunicirate. LJUBAV: Kako biste smirili partnera i njegovu nervozu potrebno je biti na distanci. Naravno ne opuštajte se previše, pratite sve oko vas. ZDRAVLJE: Kijanje na bazi alergije vam stvara problem.

BLIZANCI

POSAO: Više napora oko zarade vam predstoji. Niste raspoloženi da radite sa Vagom ili Škorpijom jer smatrate da se prave mnogo pametni, deleći savete bez rezerve. LJUBAV: Dan ćete provesti tako što ćete partneru omogućiti da on izabere šta voli. Da li će to biti nešto od garderobe ili neki izlazak, biće iznenađenje za vas. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK
POSAO:
Danas pomažete onima koji nemaju. Ako radite u nekoj humanitarnoj organizaciji, imaćete uspeha. Ukoliko brinete o svojim radnicima, onda ćete ih nagraditi. Znate sa ljudima, jer poznajete njihovu dušu. LJUBAV: Partner voli vašu požrtvovanost. Lepo je što imate podršku vezano za posao ali ne bi bilo loše da ne mešate posao i ljubav, bar ne oni Rakovi koji su u braku. ZDRAVLJE: Manje tegobe bubrega.

LAV
POSAO:
Ne pokušavajte da pobegnete od jednog Ovna koji uporno ima poslovni zadatak za vas. Mnogo vas opterećuje. Ako nastavi vaša saradnja neće dobro proći. LJUBAV: Lav kao i uvek razmišlja o dobrom provodu ali danas nije dan za zabavu već za dvoje, intimu, ljubav na najvišem nivou. ZDRAVLJE: Možete imati često probadanja u lumbalnom delu.

DEVICA
POSAO:
Danas imate opterećenje, nervozni ste zbog finansija. Mislite da biste mogli dosta toga da uradite ukoliko budete novčano stabilni. LJUBAV: Niste potpuno opušteni. Kao da ste u grču zbog emocija koje ne umete da ispoljite. Morate da se okrenete iskrenijem razgovoru. ZDRAVLJE: Više voća, povrća, svežeg vazduha.

VAGA
POSAO:
Možda neko iz inostranstva zakuca na vaša vrata. Može biti saradnja sa raznim organizacijama, poput majke sa decom, inkluzija, omladina i sport. LJUBAV: Emocije su tu a vi i dalje lutate. Pomirenje, susret kroz sudbinu za one koji su usamljeni a na kraju dana dobro društvo i zabava. ZDRAVLJE: Visok pritisak stvara preterana nervoza.

ŠKORPIJA
POSAO:
Nepopustiljivi ste prema jednom Raku, Blizancima, koji su u suštini spori za vaše shvatanje. To vas pomalo nervira a da ćete im dati otkaz, to stoji ako se ne poprave. LJUBAV: Često stavljate materijalne vrednosti ispred svih drugih. Danas nikako da razmišljate na taj način jer možete ostati sami, napušteni.
ZDRAVLJE:
Osećate se nesigurno što narušava zdravlje.

STRELAC
POSAO:
Danas imate potrebu da se obratite prijatelju za pomoć. U pravu ste što radite takvu stvar jer ćete sigurno biti ispoštovani. LJUBAV: Imate želju da se dobro provedete ali kao da u dubini postoji strah koji vam ne da mira. Ipak želite jednu pravu ljubav pored sebe. ZDRAVLJE: Analiza krvi daće konačan odgovor.

JARAC
POSAO:
Napravite sebi neki raspored rada. Želite sve sami da radite. Previše obaveza imate. Sigurno je da ćete naći nekog da vam pomogne.
LJUBAV:
Upoznajete osobu koja ima svoj privatan posao. Dopadaju vam se moćne osobe, kako po autoritetu, tako i finansijski. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VODOLIJA

POSAO: Volite da dominirate u onome što radite. To je opravdano jer ste neko ko zna šta radi, nema razloga za brigu.
LJUBAV:
Često ste skloni histeriji, koja partnera izluđuje. Totalno ste nepredvidljivi. Ako živite sa Rakom to će ga potresti. Ako je vaš partner Ovan ili Lav, onda borba, svađa po ceo dan. ZDRAVLJE: Čuvajte glasne žice.

RIBE
POSAO:
Vaša unutrašnja priroda traži izazove. Drugima delujete da niste takvi ali ipak oni ne vide ono što vi možete i koliko ste sposobni. Iznenadite ih.
LJUBAV:
Poznanstvo preko prijatelja sa Škorpijom ulepšaće vam dan. To je veza koja može da se razvije i dalje u budućnost. ZDRAVLJE: Pazite na noge, zglobove.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna