OVAN

POSAO: Možda će vaš posao zavisiti od vremenskih prilika koje su trenutne, ali to ne bi trebalo da pokvari vašu ideju, poslovnost i spretnost koju uvek imate izgrađenu. LJUBAV: Veza sa osobom iz znaka Rak može da bude burna, traumatična i veoma kratkotrajna. ZDRAVLJE: Osetljiv je stomak i organi u stomaku.

BIK

POSAO: Uspostavi ćete dobru komunikaciju sa svojim saradnicima prema kojima se ophodite vaoma majčinski. Novac očekujte preko osobe iz znaka Srelac ili Lava. LJUBAV: Veza sa Lavom donosi uspeh na svim poljima.  ZDRAVLJE: Osetljiva su vam ramena i grudni koš.

BLIZANCI

POSAO: Morate da se posvetite svom privatnom poslovanju ali kroz neki oblik kreativnosti to vam može poboljšati finansije zbog kojih ste često u problemu.  LJUBAV: Najbolje se osećate kada se u braku i kada osoba o vama brine besprekorno.  ZDRAVLJE: Povedite računa o respiraciji pluća, srce, pritisak.

RAK

POSAO: Danas je dan da započnete posao koji je vezan sa familijom i koji će vam omogućiti da duže trajete u onome što radite.  LJUBAV: Osoba iz inostranstva rođena u znaku Ribe ili Bika može biti interesantna ili je to početak neke nove ljubavne veze.  ZDRAVLJE: Prijalo bi vam bavljenje jogom.

LAV

POSAO: Ako je vaš saradnik rođen u znaku Raka, mogli bi da ostvarite dobre rezultate zapravo on bi intuintivno mogao da vas dovede željenog rezultata.  LJUBAV: Niste u fazi kada razmišljate o nekim velikim ljubavima. Vas interesuje posao za sada.  ZDRAVLJE: Bolje se osećate.

DEVICA

POSAO: Ulagati u neki novi projekat neće doneti finansijsku dobit ali kao napravite saradnju sa nekom velikom inostranom kompanijom tu očekujte dobitak.  LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, možda ćete planiranti zajednički odlazak na kraći put. Bilo bi dobro da se tamo lepo i odmorite.  ZDRAVLJE: Sklonost ka preteranom hedonizmu.

VAGA

POSAO: Ako se bavite javnim poslom ili aktivnostima koja su vezana za decu, bićete veoma zadovoljni. Saradnja sa drugom Vagom ili Lavom uspešna.  LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, potrebno je da budete taktični kako bi ste izbegli nesporazum.   ZDRAVLJE: Pokušajte da se opustite.

ŠKORPIJA

POSAO: Vaš posao opisan nekom vrstom energičnosti danas ćete imati manje šanse da ostvarite ili završite ono što ste započeli.   LJUBAV: Pred vama je divna emotivna veza koja može da preraste i u bračnu zajednicu ukoliko se dogovorite sa partnerom.  ZDRAVLJE: Pazite koje lekove uzimate.

STRELAC

POSAO: Ukoliko morate da vratite dug koji već duži period vam pravi problem i blokira vas, danas bi bio idelan dan da to i učinite.  LJUBAV: Vama je potrebna šarmantna osoba koju ćete pronaći u simbolici znaka Ribe ili Raka.  ZDRAVLJE: Obratite pažnju na telesnu težinu.

JARAC

POSAO: Svoje znanje iz informatike, matematike možete koristiti ukoliko planirate da tražite zaposlenje u nekoj velikoj inostranoj kompaniji. JUBAV: Veza osobom iz znaka Ribe može vam otvoriti kanal emocije i ujedno opustiti kroz zanimljivu komunikaciju.  ZDRAVLJE: Obratite pažnju na donji deo kičme muški Jarac a žene – želudac i žuč.

VODOLIJA

POSAO: Morate da povratite neko staro poznanstvo da biste nastavili u budnoćnosti dobru poslovnu saradnju.  LJUBAV: Verovatno ćete poželeti da budete nekad i sami jer morate da stabilizujete svoj um koji je prilično nemiran.   ZDRAVLJE: Koristite pozitivne afirmacije kao isceljenje.

RIBE

POSAO: Ne bi trebalo da ulazite u tajne poslove sa osobom iz znaka Škorpije ili Lava. Oni će svakako pokazati svoju nadmoć.  LJUBAV: Dobro se osećate kada ste u društvu svojih ukućana prijatelja ili partnera sa kojim dugo živite.  ZDRAVLJE: Ne preporučuje se preterana fizička aktivnost.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna