OVAN

POSAO: Uspešni ste ako se bavite poslovima filma, muzike, pozorišta ili se spremate na daleki put preko okeana. LJUBAV: Ovan u braku mora da istrpi nervozu partnera kako bi i dalje ostao u toj zajednici. Dok slobodni Ovan traži osobu koja radi poslove u državnoj instituciji. ZDRAVLJE: Alkohol vam ne prija.

BIK

POSAO: Konačno možete da svoj projekat na kome ste dugo radili prodate. Pokušajte da na više mesta ponudite svoje delo, jer možda možete dobiti i veću zaradu. LJUBAV: Dopada vam se osoba iz znaka Blizanci, a vaš vladar Venera daće zanimljivu i romantičnu ljubav. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

POSAO: Nagli preokret na poslu može da vam se desi jedino uz pomoć Vodolije ili drugog Blizanca. Morate da sarađujete sa zemljama koje su povezane sa morem. LJUBAV:Previše ste osetljivi na jednog Raka koji zna da bude veoma tajnovit i ne pokazuje svoje pravo lice. ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda i podova.

RAK

POSAO: Još uvek ne možete da se odlučite da li da se bavite poslom obrazovanja ili nekim oblikom usluge tipa trgovine. Savet potražite od Škorpije. LJUBAV: Krijete emocije, a to nije dobro, jer ćete biti “kažnjeni” samoćom ili ako ste u vezi ili braku, partner neće da se otvori već provodi vreme van kuće. ZDRAVLJE: Problem sa pritiskom.

LAV

POSAO: Odlučili ste da komunicirate sa nadređenima iako vam to jako smeta. Moraćete da napravite neke ustupke, kompromise. LJUBAV: Ako ste slobdoni dobra veza sa Blizanicima, a ukoliko ste u braku ili vezi, onda je potrebno da se više družite sa prijateljima. ZDRAVLJE: Cirkulacija loša.

DEVICA

POSAO: Danas morate posebno da vodite računa da ne napravite neki pogrešan potez kada su dokumenta u pitanju, jer imate mogućnosti da potpišete nešto što ne treba. LJUBAV: Slobodne Device se spremaju na put sa partnerom, jer nemaju volje i želje da budu u kući. ZDRAVLJE: Nervoza.

VAGA

POSAO: Vi ste kao vaš opozitni znak skloni poslovima umetnosti samo što vas sreća veća prati. Možete imati dobru zaradu i dobre saradnike. LJUBAV: Ukoliko ste sami, možete računati na dobro druženje sa Vodolijama, Ribama, Strelčevima. Ako ste u braku onda bez većih promena. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Upornost se isplati samo ako imate neki cilj, a vaš cilj je budete autoritet, da imate komfor i po mogućstvu dubok novčanik. LJUBAV: Veza sa Jarcem može biti mračna dosadna naporna, jer i jedan i drugi vučete ka pesimizmu. ZDRAVLJE: Urogenitalni trak osetljiv.

STRELAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim biznisom, trebalo bi da dobijete poziv iz inostranstva a zemlje koje su zanimljive za vas su Amerika, Kanda, Australija. LJUBAV: Emotivno se vezujete za Blizance ukoliko ste pripadnik mlađe generacije. Strelac u braku ili vezi želi po svaku cenu da obezbedi porodicu a edukacija je najvažnija. ZDRAVLJE: Osetljivi kukovi.

JARAC

POSAO: Morate da se prilagodite okolini. Iako ste dominantna osoba, imate svoje sledbenike, ali pazite da ih ne izgubite zbog svoje rigidnosti. LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni idealan partner je osoba rođena u znaku Ribe. ZDRAVLJE: Pazite na ishranu i višak kilograma.

VODOLIJA

POSAO: Mogućnost da neki posao koji niste ranije dobili upravo sada dobijete. LJUBAV: Privlači vas partner koji je finansijski stabilan ali ta osoba neće da otkriva svoj pravi konto. ZDRAVLJE: Donji deo kičme može da napravi problem pri kretanju. 

RIBE

POSAO: Venera u Raku daje zanimljivu, interesantnu lepotu i privlačnost pa ćete imati sreće za poslove koji su lepši i lakši za vas. LJUBAV: Postoji mogućnost duple veze sa Vagom ili Bikom koji vas obožavaju i žele pored sebe svaki dan. ZDRAVLJE: Imate pozitivne enegrije u sebi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna