Dnevni horoskop za 1. jun 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Imate dobre saradnike koji jedva čekaju da rade sa vama. Morate da se okrenete
partnerima koji dolaze sa istoka, od njih veći novac stiže. LJUBAV: Raspoloženi ste za romansu. Uživajte u danu i svakom trenutku ovog prelepog života. Partner vas obožava. ZDRAVLJE: Pazite na ishranu.

BIK
POSAO: Ako radite građevinske poslove, ugovarajte od naredne nedelje, takvu vrstu delatnosti.
Osećate da vam je dan pun raznih iznenađenja. LJUBAV: Dobar dan za mlade pripadnike ovog sazvežđa, nova poznanstva, nove ljubavi. Slobodni Bikovi nisu raspoloženi za romatiku. Muči vas sumnja, neverica. ZDRAVLJE: Imate problem sa migrenom.

BLIZANCI

POSAO: Inteligentni ste iskustvo i znanje su glavni pečat danšnjeg dana poslovnosti. Igrajte na
tu kartu koja je vaša moć. LJUBAV: Veoma ste uspešni na ljubavnom polju, zahvaljujući životu koji ste vodili pre i naučili
za dalju budućnost. ZDRAVLJE: Iskustvo koristite u proceni stanja u organizmu.

RAK

POSAO: Ubrzajte danas sebe. Potrebno je da gledate stvari realnije nego drugi oko vas. Imaćete
uspeh u svakom poslu koji radite, bez depresije. LJUBAV: Rakovi koji su sami, mogu biti oslobođeni kroz vatrenog Ovna. Ako ste u braku onda ćete sigurno imati partnera pored sebe za svaku vašu suzu, bol, patnju. ZDRAVLJE: Razmišljate o pregledu očiju.

LAV

POSAO: Potrebno je da se okrenete kanalisanju pozitivne energije koju imate previše, kako biste
komercializovali ideje. Uspeh sledi posebnu Lavu prve i druge dekade. LJUBAV: U ljubavi morate da nađete bar malo mira za bolju komunikaciju sa voljenom osobom. ZDRAVLJE: Pregledajte debelo crevo.

DEVICA

POSAO: Pokažite volju za promenama, reformama u okviru posla gde radite. Pa čak i da niste
intelektualac, odličan ste radnik i preduzimač. LJUBAV: U ljubavi vaš partner je danas preduzimač ka vama. Dozvolite mu da se pokaže najbolje što može. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
POSAO: Prava ste Vaga, okupljate ljude, potrebna vam je publika da svoje ambicije predstavite
drugima. Vide vas kao lidera koji pokreće svaki kamen na zemlji. LJUBAV: Ne dozvoljavate napad emocija da vas obuzme. Vodite računa o svemu, do najsitnijih detalja. Jedan Lav ili Ovna vas izluđuju. ZDRAVLJE: Sjajno se osećate.

ŠKORPIJA
POSAO: Ambicije su velike i vi žurite ka njima. Morate da se okrenete poslovima koji traže
veću angažovanost, više novca i to brze zarade. LJUBAV: Malo dodatne strasti u vezi će dobro doći. Adrenalin je proradio a Škorpijon nemože bez drame, jednostavno vam je dosadno. ZDRAVLJE: Proverite dioptriju. Škorpije druge dekade problem sa pritiskom imaju.

STRELAC

POSAO: Veoma lagodno posmatrate lestvicu uspeha kojom se penjete. Budite zavisnost kolega
ali šta se tu može kada ste moćni. Samo radite…LJUBAV: Ne dopuštate partneru da vam se obrati sa svojim željama. Mislite samo na sebe. Ništanovo, ništa neobično. ZDRAVLJE: Idealno za vas danas jeste traka za trčanje.

JARAC
POSAO: Ukoliko je bilo nekih problema i prepreka ka ostavarenju ciljeva to sad prolazi. Lakše
se diše, danas posebno. LJUBAV: Želite da se pokažete kao najbolji ljubavnik. Nije potrebno vi to svakako jeste. ZDRAVLJE: Visok pritisak. Šetnja, kretanje…

VODOLIJA
POSAO: Nema posebnih projekata koje bi radili ali šta god da vam se ukaže spremni ste na rad i
novitete. LJUBAV: Mislite da biste mogli da se okrenete jednoj vezi iz prošlosti ali to bi vam donelo
samo psihološki napor. ZDRAVLJE: Prožima vas jeza, možda temperatura tokom dana.

RIBE
POSAO: Nema mesta za brigu. Šta god da radite ima smisla a novac ipak kasni danas ili u
narednim danima. Bez straha, biće… LJUBAV: Izlazite često noću ali nikako da privučete ljubav koju želite. Možda ne bi bilo loše daodete na neko mirnije mesto poput keja pored reke, biblioteka… ZDRAVLJE: Ukoliko osetite blage vrtoglavice, oprez u vožnji.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna