Dnevni horoskop za 2. jun 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Jaku profesionalnu snagu morate da iskoristite što je pre moguće. Konkurencija vam ide preko znaka Vodolije ili Lava. LJUBAV: Partner misli da niste dovoljno nežni i posvećeni kući i zajedničkoj ljubavi. Morate da se dokazujete dodatno da biste opstali u toj vezi ili braku. ZDRAVLJE: Grudni koš osetljiv.

BIK

POSAO: Niste raspoloženi za neki otežani rad. Tokom dana ćete imati aktivnosti koje su prilično naporne. LJUBAV: Dobar je dan za one Bikove koji vole provod. Ako želite da ostanete u kući, onda se nećete provesti dobro jer partner želi napolje. ZDRAVLJE: Manji problem sa očima.

BLIZANCI

POSAO: Izađite iz sna koji vas opseda. Želite da se odvojite od svih nevolja koje su u vašem okruženju, pa i u celom svetu, ako je to moguće. LJUBAV: Pomalo zanemarujete obaveze u kući. Lepo je biti u dobroj vezi kada drugi sve radi. ZDRAVLJE: Potrebna vam je kondicija.

RAK

POSAO: Okrenite se svojim idejama i svemu što pripada novim projektima na polju delatnosti. Vi ste uporna osoba koja je vođa, gde god da ste. LJUBAV: Partner je oduševljen vašom voljom da sve što poželite ostvarujete. Danas je dan pun lepih reči i nežnosti. ZDRAVLJE: Jaka volja dosta toga leči.

LAV

POSAO: Morate da se pazite osobe iz vašeg bližeg okruženja. Mnogi vam ne žele dobro. Ljubomora je velika. LJUBAV: Slobodni Lav upoznaje osobu iz znaka Devica i sa njom započinje vezu koja liči na brak u samom startu. ZDRAVLJE: Toplota vam odgovara.

DEVICA

POSAO: Danas je pomalo usporena energija, mada, vas može da motiviše jedino nešto što je zanimljivo.LJUBAV: Okrenite se sebi i svojim željama. Nije lako biti vaš supružnik. Veliki ste narcis. ZDRAVLJE: Ne preterujte u uzimanju bespotrebnih lekova.

VAGA

POSAO: Spojite staro i novo, tradiciju i moderno. Vi ste veliki kreator životne energije. Vreme je na vašoj strani. LJUBAV: Unosite društvene aktivnosti u ljubavni život. Partneru se to ne dopada, jer smatra da treba da bude sa vama, a ne da se bavi nekim bezveznim obavezama.ZDRAVLJE: Opustite grlo.

ŠKORPIJA

POSAO: Uspostavite ravnotežu u sebi radi lakše komunikacije sa saradnicima. Potrebno je biti dobar saradnik drugima. LJUBAV: Partner se oseća kao da ste mu roditelj. Pokažite strast Škorpije, to je najlepši deo vas. ZDRAVLJE: Istražite svoje telo, slabe tačke.

STRELAC

POSAO: Nervozni ste kad morate sve sami da radite. Ako prepoznate loše radnike onda ih odmah otpustite, ne preterujte u svom samarićanskom pohodu. LJUBAV: Ne prepuštajte se sumnji prema voljenoj osobi. Znate i sami da to nije dobro. ZDRAVLJE: Alergije.

JARAC

POSAO: Vreme je da hladnije postupite sa nekim saradnicima koji nisu ispali fer. Verovatno otkazujete saradnju. LJUBAV: Svi se lepo osećaju kad ste kod kuće. Najviše volite veče u društvu dece. ZDRAVLJE: Istegnite kičmu. Dobro ćete joj učiniti.

VODOLIJA

POSAO: Potrebno je uspostaviti balans u nekim svojim zamislima. Mentalna energija je jaka, i vi je koristite najbolje moguće.LJUBAV: Partner i vi imate ideju da biste mogli da odete negde na ručak, ali ne tu gde živite, već u neki drugi grad.  ZDRAVLJE: Spa centar, relaksacija.

RIBE

POSAO: Danas su svi, ili većina zodijačkih znakova, strogi prema saradnicima. Ta epidemija i vas "drma". Pokušajte da smirite situaciju tamo gde nije kako treba u komunikaciji. LJUBAV: Vaš emotivni život je dobar. Osećate da vam jedino fali druženja sa prijteljima, koje vaš partner ne voli previše. ZDRAVLJE: Zadovoljvajuće kao i uvek.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna