OVAN

POSAO: Mesec u osmom polju novca drugih daje da ćete isključivo biti vezani za dobitak finansijski i to dobar.   LJUBAV: Izbegavajte rizične situacije, razgovore, prepiranja oko novca sa voljenom osobom. Nije dan za tako nešto.   ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

BIK

POSAO: Dobro se osećate u svojoj koži. Pravite plan gde ćete dalje da radite i na koji način da formirate poslovne projekte od važnosti.   LJUBAV: Slobodni Bikovi prijateljstva mogu pretvoriti u vezu koja im može priuštiti veliko zadovoljstvo.   ZDRAVLJE: Izvesna opasnost od pada ili bilo koje povrede.

BLIZANCI

POSAO: Na radnom mestu morate da se dogovarate. Promena radnog okruženja ne menja ništa ako ostanete isti.  LJUBAV: Potrebno je da zauzmete jasne stavove. Morate da budete spremni na kompromise raznih oblika koji vama ne prijaju.   ZDRAVLJE: Nesvesni strahovi narušavaju imunitet.

RAK

POSAO: Prijatelji mogu da pomognu puno. Neki od njih su bogati, imućni. Vama treba upravo takva osoba sa kojom znate na čemu ste.  LJUBAV: Rak danas uživa u ljubavi, komplimentima, lepom okruženju. Odlična ljubavna veza sa Bikom.   ZDRAVLJE: Potiskivanje emocija donosi problem disajnih organa.

LAV

POSAO: Situacija na radnom mestu ima povezanost sa emotivnim statusom. Novac je važan ali danas je u drugom planu.  LJUBAV: Potrebno vam je da budete sigurni u ljubav koju pružate. Prava osoba je pred vama. Samo je potrebno da je prepoznate.   ZDRAVLJE: Raspoloženi ste, nemate tegobe.

DEVICA

POSAO: Razmišljate o tome da biste mogli da uložite u novi projekat, nekretnine.  LJUBAV: Može videti sebe kao osobu koja nije zadovoljna ili previše usamljena. Ako ste u braku onda mogućnost ulaska u paralelnu vezu.  ZDRAVLJE: Device koje treniraju neka nastave i da motivišu i druge oko sebe.

VAGA

POSAO: Moguće su finansijske špekulacije. Primenićete razne metode da biste se finansijski stabilizovali.  LJUBAV: Skloni ste dilemama kada je partnerstvo u pitanju. Moguće da imate jaku vezu sa jednim Jarcem. To će vas promeniti na bolje.   ZDRAVLJE: Držite sve pod kontrolom.

ŠKORPIJA

POSAO: Partner sa kojim sarađujete je preopterećen novcem. Moguće da vas uvuče u neke poslove koji nisu profitabilni. Stoga morate da pazite sa kim radite.  LJUBAV: Emotivno ste vezani za osobu koja ima predispoziciju da vas napusti. Čuvajte se ljubavnih lomova.  ZDRAVLJE: Držite se stabilno psihološki.

STRELAC

POSAO: Imate dovoljno samopouzdanja da rešite problem koji je pred vama. Morate da se dobro spremite, organizujete kako biste izveli problem do kraja. LJUBAV: Okruženje u kome se nalazite je obično porodica. Oni vas podržavaju u vašoj ljubavnoj vezi u kojoj se nalazite. ZDRAVLJE: Čuvajte gornji deo tela.

JARAC

POSAO: Morate da ispratite Merkura koji vas trenutno drži u realizaciji planova. Imate snage da to izgurate. LJUBAV: Novo poznanstvo potiče iz komšiluka. Veliku ljubav možete da potražite blizu kuće, doma. ZDRAVLJE: Malo spavate. Iscrpljenost.

VODOLIJA

POSAO: Profinjeni ukus vam je potreban za posao koji radite. Sigurno želite da neki svoj poseban dar, talenat izrazite.  LJUBAV: Venera je u vašem šestom polju. Nećete imati toliku potrebu za slobodom ali zato potrebu za vezivanjem – da. ZDRAVLJE: Tiroidna žlezda osetljiva.

RIBE

POSAO: Morate da se posavetujete sa osobom iz znaka Bik. Trenutno je to osoba koja vama može da pomogne poslovno. LJUBAV: Idealizujete jednog Ovna. Ženi Ribe je potreban vatreni znak da je oslobodi. Muški znak Ribe imaće kontakt sa Vodolijom. ZDRAVLJE: Višak tečnosti u organizmu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna