Dnevni horoskop za 28. maj 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Mesec u Devici Ovnovima daje dobru energiju komunikacije sa svim saradnicima. LJUBAV:  Ako imate problem u porodici i on će biti saniran brzo, jer ste osoba koja zna da izvuče najbolje u najtežim momentima. ZDRAVLJE: Potrebna je dijetalna ishrana.

BIK

POSAO: Poslovni i finansijski ste sigurni da možete da dobijete i više od onoga šta imate. Dobra saradnja sa Škorpijom ili Lavom. LJUBAV: Ne računajte na neku vernost u braku. Oni koji su u vezi mogu biti otuđeni jedni od drugih.  ZDRAVLJE: Generalno dobro.

BLIZANCI

POSAO: Neki saradnici baš nemaju kulturu poslovanja. Vi sa njima uglavnom brzo završite, jer i ne počinjete neku bitniju saradnju. LJUBAV: Postoji rivalstvo u vezi ili braku. Niste neko ko to podržava, ali takva je situacija. Morate da prihvatite realnost. ZDRAVLJE: Alergija oka.

RAK

POSAO: Preopterećeni ste. Više vam je psiha opterećenje, nego sam posao kojim se bavite. Važni su vam klijenti i njihova usluga. LJUBAV: Ljubav sa jednom Devicom može dati dosta toga pozitivnog. Nećete odustati od te veze. Ovde osećate sigurnost. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

LAV

POSAO: Vaše profesionalne sposobnosti danas dobijaju poseban oblik, jer ćete uspeti da rečima ubedite klijente koji su vam potrebni.LJUBAV: Partner je oduševljen vašom kreativnošću. Važno je da to kanališete na pravi način, da ne ostane samo kao ideja.ZDRAVLJE: Niste u lošem stanju.

DEVICA

POSAO: Sujeta vam nije potrebna, iako ste vi po prirodi dosta narcisoidni. Osoba koja vas može iritirati jeste jedna Škorpija ili osoba iz znaka Ribe.LJUBAV: Partner pokazuje dominaciju, posebno kada izražava svoje emocije koje takođe nisu definisane na pravi način. ZDRAVLJE: Nervoza stomaka.

VAGA

POSAO: Nije potrebno da razbijate glavu i da brinete, jer vi ste vedra i duhovita osoba koja zna da privuče posao. Očekuje vas put.LJUBAV: Trudite se da niko ne vidi kako se osećate. Vaga u braku ima želju za mirom u kući.ZDRAVLJE: Najbolji savetodavci za zdravlje su vam Jarčevi.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste stimulisani da završavate svoja posla, već tuđa. Škorpiju to iritira, jer ne volite da budete sluga drugima. LJUBAV: Poslovna situacija na utiče na ljubavni odnos. Slobodne Škorpije može privući jedna Vaga. ZDRAVLJE: Vaše raspoloženje oscilira.

STRELAC

POSAO: Da bi poslovne ideje bile uspešne birajte saradnike od poverenja. Ono što mislite da uradite je ispravno, bez obzira na to kako će drugi razumeti. LJUBAV: Prijaju vam Škorpije i Rakovi. Ako su ambiciozni i popularni onda su vaši idealni partneri. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Vaša jača strana je ta što u kritičnim situacijama umete da donesete ispravnu i konačnu odluku. Novca bi trebalo da bude više nego ranije. LJUBAV: Prijatno će vas iznenaditi jedan Blizanac. Slobodni Jarčevi uživaju u flertu sa jednom Vagom. ZDRAVLJE: Mogu vas opteretiti osećanja koja ćete teško usmeravati.

VODOLIJA

POSAO: Nema razloga za nervozu, još uvek nije vreme da se ostvare stvari koje se priželjkuju. Danas ne očekujte novac.LJUBAV: Posao može da vas ograniči. Slobodne Vodolije ne bi trebalo da se uzdaju u Škorpiju.ZDRAVLJE: Kratkrotrajne vrtoglavice, problem sa cirkulacijom.

RIBE

POSAO: Sreća vas prati sa poslovima gde je rešavanje papira važno. Uzmite vašu sudbinu u svoje ruke. LJUBAV: Velika ljubav vas očekuje sa osobom koja se bavi trgovinom, ekonomijom ili nekom uslužnom delatnošću. ZDRAVLJE: Oblačite se shodno vremenskim prilikama.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna