Dnevni horoskop za 25. maj 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Skloni ste ponekad opterećenjima koji sami sebi namećete. Neki poslovi mogu da sačekaju. Novac nije problem. LJUBAV: Sobodni Ovnovi imaju toliko ljubavi u sebi da tu energiju mogu da ulože i budu na dobitku. Odličan dan za zajednicu. ZDRAVLJE: Česte glavobolje.

BIK

POSAO: Bikovi koji očekuju poziv u vezi nasledstva, mogu da se ponadaju dobrim. Ovaj aspekat vam je produženog karaktera, do kraja meseca, ne samo danas. LJUBAV: Sreća vas prati sa jednim Ovnom. Dobra kombinacija Marsa - Ovan i Venere - Bik daje veliku strast, ljubav. ZDRAVLJE: Uznemirenost bespotrebna.

BLIZANCI

POSAO: Ne treba da baš odbijate sve kombinacije i pozive. LJUBAV: Neodlučni ste i izbirljivi oko nove ljubavne veze. Još uvek nemate poverenja. Možda se pokrenete uz pomoć prijateljskog saveta. ZDRAVLJE: Donji ekstremiteti osetljivi.

RAK

POSAO: Ostavićete sve da se slegne. Napeti ste zbog posla i zbog funkcije koja je pred vama. Ali ipak nemenjate stavove. Ćutite i čekate svojih pet minuta. LJUBAV: Volite da uživate u porodičnom ručku, okupljanje. Mada vi znate da to nekad i zaobiđete. ZDRAVLJE: Problem sa sinusima.

LAV

POSAO: Osoba rođena u znaku Raka ili Vodolije je neko ko može da vam pomogne. Možete da zaradite veći novac. LJUBAV: Dogovorite se sa partnerom ukoliko želite da proširite porodicu prinovom. To je lepo jer ispunjavate sebi želju koju imate u sebi. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

POSAO: Znanje je najveće bogatstvo – kažu. Vi ga imate svakako ali nekada niste spremni da ga iskoristite na pravi način. LJUBAV: Da li želite i vi da se vraćate na staro? Teško da vam se to desi ali nije nemoguće. Veza sa Blizancima menja tok ljubavi. ZDRAVLJE: Pazite na kičmu, uopšte na kosti.

VAGA

POSAO: Volite da otvorite svoj kompjuter i pogledate bazu podataka, šta ste uradili tokom predhodnog perioda. Tako ćete i ovoga puta uraditi. LJUBAV: Mladost je lepa ali koliko god godina da imate vi ćete biti zanosni i zavodljivi. Srećete mlađu osobu. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Lična snaga, motivacija, želja za uspehom se ne gasi. Danas će ipak biti manje pauze. Ostavljate ambiciju od sutra. LJUBAV: Osoba rođena u znaku Raka ili Vodolije je neko ko može da vam pomogne. Možete da zaradite veći novac. ZDRAVLJE: Nemate nekih težih problema.

STRELAC

POSAO: Sve ide kako treba, po planu koji ste zamislili. Bavite poslovima koji daju kontakte sa ljudima, poznanstva, kretanje. LJUBAV: Iznenadni susret sa Vodolijom. To može biti više erotski susret neko neka emotivna stabilizacija. ZDRAVLJE: Vitamini su vam potrebni da ostanete jaki.

JARAC

POSAO: Nekome smeta što vaša karijera ide uzlaznom putanjom. Ali na vama je da ostanete stabilni i ne ulazite previše u rasprave.LJUBAV: Ponovo imate dobar odnos sa Blizancima. To je odlično za jednog Jarca jer vam on podiže nivo energije i opušta vas. ZDRAVLJE: Odlično.

VODOLIJA

POSAO: Vrlo ste spretni i mnogo angažovani. Mada, ne razmišljate preterano o poslovnoj budućnosti kao i većna vaših astroloških znakova. LJUBAV: Jedino da se opustite uz prijatelje i pravo u noćni život. Nikako se ne zadržavajte na starim ljubavima koje vas često muče. ZDRAVLJE: Imate pozitivan stav o svemu.

RIBE

POSAO: Niste pod pritiskom samo onda kada sami pokrećete svaki poslovni projekat. Razmišljate o velikom novcu. Kreativnost vam je dobar prijatelj. LJUBAV: Ako biste mogli da se angažujete više nego ranije, jedna Vaga bi vas prihvatila odmah. ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna