Dnevni horoskop za 24. maj 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Ako ste imali problem sa osobom iz znaka Škorpije, sada je vreme da prekinete tu saradnju koja vas guši, potajno nervira. LJUBAV: Dan donosi zanimljivu i lepu emociju prema voljenoj osobi a uživanje i provod znate već sami dobro da organizujete. ZDRAVLJE: Povišena temperatura od premora.

BIK

POSAO: Osećaj tenzije na poslu sa kolegama. Sigurno radite u nekoj ustanovi koja vas ne inspiriše a posao vam se čini dosadnim. LJUBAV: Vatra u vama tinja polako. Partner mora da pokaže izvesno strpljenje i nadu da će sve biti kako treba da biste živeli u miru. ZDRAVLJE: Manji problem sa stomakom.

BLIZANCI

POSAO: Zatvoreni ste za nešto novo danas. Razlog tome je vaše raspoloženje, nikako manjak ambicije. LJUBAV: Slobodni imaju susret na poslovnom putovanju. Vaše radno mesto zahteva kretanje. Ako ste u braku ili vezi treba da pokažete više strasti. ZDRAVLJE: Više tečnosti, manje cigareta, alkohola.

RAK

POSAO: Razmišljate o promeni posla.. To će se nekako odraziti na osećaj potrebe za novim. LJUBAV: Možda imate sreće u ljubavi. Nije vam potrebno da se previše trudite. Udavarača na sve strane. ZDRAVLJE: Opterećeni ste svojim fizičkim izgledom.

LAV

POSAO: Oštro oko jednog Lava vidi sve. Još kad uključite duh koji imate onda ste neprikosnoveni pobednik.

LJUBAV: Opušteniji ste u komunikaciji sa partnerom sa kojim živite. Ako ste slobodni onda insistirate na poznanstvu sa osobom iz vatrenog sazvežđa. Verovatno Strelac želi vaše društvo. ZDRAVLJE: Krvni pritisak. Loše varenje.

DEVICA

POSAO: Devica radi od samog početka nedelje vredno i mnogo. Možete da se okrenete poslovanju sa drugom Devicom jer jedino vaše dve kombinacije najbolje posluju. LJUBAV: Emotivno možete biti vezani za osobu koja je poput vas. Vredna, radna, malo troši. Sve ćete učiniti za tu osobu samo da budete u zajednici. ZDRAVLJE: Odlično.

VAGA

POSAO: Ukoliko radite sa voljenom osobom, neće biti dogovora. Više prepirke oko neke sulude ideje. Bolje da ne radite zajedno. LJUBAV: Posao vam ne ide, ljubav ide. Tražite od partnera da se dobro provedete večeras. To vam je jedino potrebno. ZDRAVLJE: Bubrezi osetljivi.

ŠKORPIJA

POSAO: Svi izgledi za dobru zaradu su tu. Samo se pokrenite. Nećete izgubiti dobro radno mesto koje vam sledi. LJUBAV: Opterećeni ste manama partnera. Ali to je Škorpija. Oni sve vidi što drugi ne vide. Spustite loptu. Niko nije savršen. ZDRAVLJE: Više vitamina unesite u organizam.

STRELAC

POSAO: Otvorena je mogućnost poslovnog putovanja. Kontakti sa inostranstvom mogu da vam unaprede posao. LJUBAV: Vi ste bolji partner u vašoj zajednici. Ako ste u vezi sa Rakom to će biti lepa ljubav i brak. Ukoliko ste u vezi sa Škorpijom onda je to veza puna ljubomore, opsesije. ZDRAVLJE: Za danas dobro.

JARAC

POSAO: Niste dobro plaćeni ali izdržavate ono što drugi ne bi izdržali. Dobra saradnja sa Rakom ili Lavom. Uspećete da se izborite za vaše ideje dođu u prvi plan. LJUBAV: Jedna Vaga vam se udvara. Razmišljate da li da se upustite u tu ljubavnu avanturu. ZDRAVLJE: Kašljete a to može biti problem sa želucem, alergije.

VODOLIJA

POSAO: Morate da se okrenete putovanjima, zapadnim zemljama, novim idejama, mislima. Holandija bi bila idealna. LJUBAV: Mesec u Lavu. To može da bude sve ili ništa. Raskid ili novi početak, odlučite sami. ZDRAVLJE: Nazeb, prehlada.

RIBE

POSAO: Možda ćete malo biti u krizi danas. Ali nije ništa bitno. Ovo je aspekat da vas pokrene, otvori vidike i postavi vam prioritete. LJUBAV: Misli su vam okrenute ka jednom Lavu. Uvek ste zaneseni nekim jakim astrološkim znakom. Često više vidite san nego javu. ZDRAVLJE: Dobro.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna