OVAN

POSAO: Više poslova istovremeno neće vam pasti teško da radite. Sposobni ste da pobeđujete na više frontova. Ako radite u veleprodaji odličan dan za nove ugovore, zaradu.  LJUBAV: Više se posvetite ljubavi, jer partnera često zapostavljate zbog poslovnih obaveza.  ZDRAVLJE: Nemate prepreka.

BIK

POSAO: Mnogi se dive vašem entuzijazmu i velikoj energiji. Na materijalnom planu se još uvek čeka na bolje dane koji treba da se svaki čas dese. LJUBAV: Sve se lako može rešiti, dodajte samo malo romantike u svoju vezu i čarolija će učiniti da se emocije probude.  ZDRAVLJE: Sklonost gojenju.

BLIZANCI

POSAO: Znate i sami da bez velikog rada i velikog ulaganja teško da možete da uradite nešto bitnije ili značajnije.  LJUBAV: Vernost vam nije jača strana. Ukoliko ste u duploj vezi pripazite se razotkrivanja. Sve moguće danas.  ZDRAVLJE:Više odmora vas može učiniti sasvim drugom osobom.

RAK

POSAO: Bićete posebno kreativni. Drugi u vama vide jednog čudaka koji ima ideje, ali ponekad ne zna da ih naplati dobro.  LJUBAV: Emotivno se nalazite u vezi koja može da podlegne prevari. Niko nije siguran ni vi ni osoba pored vas.  ZDRAVLJE: Opterećujete se tuđim problemima.

LAV

POSAO: Dobro razmislite da donesete dobre i ispravne odluke koje će značiti i vama i poslovnim partnerima.  LJUBAV: Nesuglasice sa partnerom. To vam je teško, ali morate da donesete pravilne odluke.  ZDRAVLJE: Bolovi u leđima mogu se izbeći vežbama.

DEVICA

POSAO: Vredni ste kao mrav. Vi radite, jer volite svoj posao. To nije problem. Dobićete dobar ugovor da potpišete.  LJUBAV: Vi ste pre strastveni čitalac ljubavnih romana nego što ćete se upustiti u pravu ljubavnu avanturu.  ZDRAVLJE: Pasivnost može biti vaš ozbiljan problem.

VAGA

POSAO: Imate osećaj kao da morate da grabite posao. To vam se dopada i to ćete sigurno da uradite ukoliko vidite da ne ide kako želite.  LJUBAV: Morate da se izvučete iz depresije koja vas obuzima s vremena na vreme. Nije to ništa ozbiljno ali partner uočava razliku u ponašanju.  ZDRAVLJE: Obratite pažnju na cirkulaciju nogu.

ŠKORPIJA

POSAO: Upotrebićete sva sredstva da biste došli do cilja a za to je potrebna velika odluka i stabilnost karaktera.  LJUBAV: Očekujete mnoštvo novih avantura, preokreta, neobičnih događaja. Ne razmišljate o nekim bivšim teškim danima.   ZDRAVLJE: Bolje nego ranije.

STRELAC

POSAO: Ukoliko ste nadahnuti nekim umetničkim delom odmah taj svoj duh, optimizam, maštu prenesite na papir jer papir sve trpi.  LJUBAV: Želja da se dokažete pred jednom Devicom ne prestaje. Više ćete uložiti u ozbiljnu vezu nego u avanturu.  ZDRAVLJE: Pokrenuti ste dobrim provodom.

JARAC

POSAO: Loše se osećate ako sa vama saradnici razgovaraju kao sa nekim ko je neobrazovan ili neiskusan. Jarac voli status, prestiž. Nećete to dozvoliti.  LJUBAV: Više pričate o novcu nego o ljubavi. Veza sa Vodolijom vas čini poletnim, raspoloženim.  ZDRAVLJE: San i ništa više.

VODOLIJA

POSAO: Po svaku cenu vam treba jedan Bizanac ili Devica. Niste spremni da sami iznesete projekat koji oni mogu vešto da vam pokrenu.  LJUBAV: Vezujete se za osobu koja nije slobodana u braku je. Morate da se odlučite kojim putem da idete. Put zabave ili ozbiljne veze.  ZDRAVLJE: Čir na želucu.

RIBE

POSAO: Pokrenite se na odlazak u inostranstvo. Morate biti ažurniji. Nije vreme da čekate neko posebni događaj da biste se pokrenuli.  LJUBAV: Ako ste ljubitelj humora, lucidnog ponašanja, onda bi bilo najbolje da vaš partner bude neki Škorpion.  ZDRAVLJE: Obratite pažnju na stomak.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna