OVAN

POSAO: Delujete hrabro i neustrašivo, posebno kada je nov posao aktuelan. Ne mogu da vam polome krila koliko god da imate neprijatelja oko sebe. LJUBAV: Donosite odluku brže i bolje u vezi osobe sa kojom ste duži period. Brak vam je stabilan.  ZDRAVLJE: Odlazak kod doktora neizbežan.

BIK

POSAO: Na vreme možete da izbegnete probleme ili teškoće. Vi ste osoba koja se diže kao feniks onda kada je najteže.  LJUBAV:Niste odlučili šta ćete da radite sa osobom koju ste upoznali prošle nedelje. Razmišljate i dalje.  ZDRAVLJE:Bol u grudima izazvan psihosomatskim razlozima.

BLIZANCI

POSAO: Problem sa dokumentima, posebno ako radite sa inostranstvom.  LJUBAV: Stara ljubav zaborava nema. Ponovo ćete biti zajedno. Susret iznenada ili preko interneta.  ZDRAVLJE: Nema značajnih problema.

RAK

POSAO: Vi ste neko ko zna da uživa u poslu koji voli. Stabilizujete se finansijski. Niko nije u stanju da organizuje bolje od vas posao.  LJUBAV: Euforične emocije. Potreba za osobom koja se pravi da ne vidi vaše poglede. Ali zato vi sve primetite.  ZDRAVLJE: Problem sa disanjem.

LAV

POSAO: Niste u problemu, ali možete biti u problemu ako novac trošite neplanirano ili nerealno.   LJUBAV: Ulepšavate svoje telo. To vam je preko potrebno, jer vam podiže osećaj samopouzdanja. Bićete zavodljiviji.  ZDRAVLJE: Raspoloženi ste, ali isto tako lako pokvarite raspoloženje.

DEVICA

POSAO: Ide vam dosta toga od ruke. Sa osobama od autoriteta ostvarujete dobru komunikaciju i uspešno rešavate sve probleme.  LJUBAV: Kod vas se mnogo toga unapred podrazumeva. Osoba koju volite o vama nema jasnu sliku. Unapredite vezu komunikacijom.   ZDRAVLJE: Regeneracija organizma uz lagane vežbe.

VAGA

POSAO: Da li imate probleme sa poslovnim partnerima? Niste se postavili kako treba. Previše se postavljate autoritativno.  LJUBAV: Problem sa partnerom postaje prošlost. Tu će vam biti lakše. Niste opterećeni.  ZDRAVLJE: Vi možete sebe da regenerišete jedino uz dobru miziku.

ŠKORPIJA

POSAO: Bili ste vredni. Isplatio se rad i čekanje. Sada imate ispred sebe unapređenje. To vam se najviše dopada.  LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog znaka još uvek nisu spremni da se vežu i budu u stabilnoj zajednici.  ZDRAVLJE: Mislite na bol u stomaku, a ništa ne preduzimate.

STRELAC

POSAO: Veliki rad se očekuje u toku dana, ali i da nastavite tako na dalje u budućnosti, ne samo danas.  LJUBAV: Naglašena strastvenost će vas vući u pravcu kraćih ljubavnih vezica, neobaveznih druženja i odnosa koji su pola druženje pola ljubav.  ZDRAVLJE: Dosta dobro, ali pazite na vene.

JARAC

POSAO: Vaš račun u banci je stabilan. Niste u minisu niti biste sebi dozvolili tako nešto i dalje očekujete veliki konto.  LJUBAV: Započnite zajednički život sa osobom koju volite. Teško vam je da se otvorite. Partner vas podržava.  ZDRAVLJE: Čuvajte se velikog tereta. Opterećujete kičmu.

VODOLIJA

POSAO: Dovoljno je da pogledate na sat i da znate da ste sve završili što ste naumili. Radite sa zemljama poput Engleske ili Norveške.  LJUBAV: Privučeni ste ženom Lav ako ste muška Vodolija, ukoliko ste žena, onda za vas jedan mačo men rođen u znaku Ovan. Njegova pomalo sirova energija leči vašu dušu.  ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

RIBE

POSAO: Pazite da ne napravite neki propust sa dokumentima ili da žurite na poslovni sastanak i sebi nanesete jaku nervozu.  LJUBAV: Mesec pojačava sentimentalnost. Moguće da sanjarite i maštate više nego živite ljubav.  ZDRAVLJE: Ozbiljni probleme, možda i hospitalzaciju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna