OVAN

POSAO: Verovatno ste dugo bili naivna žrtva raznih špekulacija, pa vam je dozlogrdilo. Odlučili ste da i vi budete jači i drugačiji. LJUBAV: Sada postajete direktniji, impulsivniji. Sve kažete u lice šta treba. Ne štedite nikoga.  ZDRAVLJE: Iscrpljeni ste. Čuvajte imuni sistem.

BIK

POSAO: Imate jasne ideje stavove, znate šta hoćete. To je dobro, jer ćete tako od čestih promena stavova profitirati.  LJUBAV: Samoća vam prija. Iako niste neko ko voli samoću, ali sada se tako osećate. Nije strašno, proći će taj osećaj.   ZDRAVLJE: Moguća je kožna infekcija.

BLIZANCI

POSAO: Bolno je sve što danas preživljavate, ali i korisno. Pokušajte da izvučete iz događaja lekciju za budućnost. Čuvajte novac.   LJUBAV: Neke stvari su jasne vama i osobi pored vas ili ste prava ljubavna veza koja će da traje ili niste. Odlučite se konačno.  ZDRAVLJE: Dosta dobro.

RAK

POSAO: Bolje ste se osećali kad niste znali na čemu ste. Mogli ste da se nadate i maštate. Ovako, nečega se treba odreći, neke ljude staviti na pravo mesto.  LJUBAV: Sklonost ka svađama i dramatičnim situacijama trenutno je evidentna. Partner je prema tome ravnodušan, ne shvata vas ozbiljno.  ZDRAVLJE: Relaks pored vode.

LAV

POSAO: Blagi stres na poslu može da vas deprimira da uspete u onome što radite. Izdržite, jer vas bolji dani čekaju.  LJUBAV: Budite svesni i svojih slabosti. Niste svesni da možete biti ostavljeni. To bi vam teško palo.  ZDRAVLJE: Problem sa stomakom.

DEVICA

POSAO: Bez nervoze danas. Niste ni upola moćni kada se nervirate. Više optimizma pomaže.LJUBAV: Baš ste posvećeni vezi u kojoj ste. Imate svih izgleda da budete na dobrom putu za brak. Čuvajte tu ideju.  ZDRAVLJE: Imunološki sistem slab.

VAGA

POSAO: Uspevate sve da završite na vreme. Imate mnogo poslova koje treba da pokrenete, ali stižete. Moćni ste.  LJUBAV: Usamljene Vage mogu upoznati osobu svoga života, ukoliko budu, kao po običaju, društvene. Koristite svoj neodoljiv osmeh.   ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Funkcionišete po sistemu vruće-hladno. Na momenat vam sve izgleda jednostavno, problem gotovo da i ne postoji, da bi vas uskoro uhvatila panika.  LJUBAV: Napokon ostvarujete ono o čemu ste dugo maštali. Jedna Vodolija je pored vas. Vi ste zbog toga polaskani.  ZDRAVLJE: Prehlade česte.

STRELAC

POSAO: Napunite baterije za predstojeće dane. Nije dobro da se danas upuštate u neke nove projekte. Ima vremena za to.  LJUBAV: Bolji ste na ovom polju. Imate više sreće, pomirenje i harmonija predstoji. Iskoristite ovaj dan da što bolje provedete u društvu.  ZDRAVLJE: Zubi osetljivi.

JARAC

POSAO: Brinete o novcu. Iako ste veoma ambiciozni, težite napredovanju i prestižu, moraćete da izaberete bolje partnere sa kojima radite. Nisu dovoljno snažni za vas.  LJUBAV: Situacija je bolja. Morate da se okrenete što više izlascima. To će vam popraviti raspoloženje.  ZDRAVLJE: Odmarajte se više, potrebno vam je.

VODOLIJA

POSAO: Menjate često stav o poslu i zaposlenju. Volite inovacije. Ali danas se potrudite da budete u dobrom odnosu sa kolegama. LJUBAV: Na početku ste veze. Da li je to stara veza ili neka nova, kako god, bolje je ovako. Sagledajte dobro šta je ispred i iza vas.  ZDRAVLJE: Glava slaba tačka.

RIBE

POSAO: Važna je ozbiljnost. Morate da se dobro organizujete ako želite poslovni uspeh. Nikako se ne prepuštajte slučaju.  LJUBAV: Dosta flertujete. Imaćete dosta prilika za razna poznanstva. A od vašeg stava zavisi koliko ćete biti spremni da se upustite u nešto ozbiljnije.  ZDRAVLJE: Aktivirajte se fizički.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna