OVAN

POSAO: Tu gde vi prođete zemlja se trese. Dokazali ste svoj autoritet među saradnicima. Niko ni ne pokušava da vam se suprotstavlja.   LJUBAV: Imate nekoliko primamljivih ponuda za večerašnji izlazak.  ZDRAVLJE: Sinusi.

BIK

POSAO: Do sada ste mogli da završite sve što je trebalo u prethodnim danima. Pitate se kako se dogodilo da vi tako propustite stvari.   LJUBAV:Mogli biste da proverite voljenu osobu, jer duže vreme sumnjate da vam nešto "muti".  ZDRAVLJE: Nemate nikakve tegobe.

BLIZANCI

POSAO: Skačete sa jednog zadatka na drugi, površno prelazeći štivo. Ako radite u oblasti ekonomije, knjigovodstva može doći do komplikacija zbog takvog načina rada.  LJUBAV: Imate mnogo razloga da budete ljuti na partnera.ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

POSAO: Želeći da postignete što bolje rezultate, brzopleto pravite sitne greške. To ne liči na vas. Nadređeni su začuđeni ovakvim vašim ponašanjem.  LJUBAV: Ne krivite okolinu, danas ste prenaglašeno emotivni.  ZDRAVLJE: Nije loše.

LAV

POSAO: Poslovni partneri traže pomoć od vas. Važno je da im u ovom trenutku izađete u susret, jer posao može trpeti u suprotnom. LJUBAV: Ništa novo na vidiku.  ZDRAVLJE: Lupanje srca.

DEVICA

POSAO: Obavljate posao sve bolje iz dana u dan. Ali nikako da stigne očekivana nagrada.  Možda ne bi bilo loše da je sami tražite.  LJUBAV: Pozitivni aspekti za upoznavanje s osobom preko interneta. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA  

POSAO: Nema razloga za brigu i paniku, zbog zastoja u poslu. Ovo su uslovi na koje ni vi ni vaše kolege ne možete da utičete.  LJUBAV: Ušli ste u tajnu vezu sa osobom koja se mnogima dopada. Ne otkrivajte se još uvek. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne bi bilo loše da poslušate savet osobe u zanku Lava ili Ribe, koje bi pomogle da se unesu veoma korisne novine u vaš posao. LJUBAV: Nemojte da delite intimu vaše ljubavne veze sa drugima. Partner bi mogao da se razočara.  ZDRAVLJE: Umor.

STRELAC

POSAO: Najbolje za sve, jeste da se danas povučete. Višak energije sačuvajte za druge dane, kada to bude bilo potrebno.   LJUBAV: Nekako vam se čini da šta god uradite, partneru nije dovoljno dobro.  ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda ruku, nogu.

JARAC

POSAO: Ne možete da živite od prošlosti, starih zasluga. Radite vrednije, više, biće novca.  LJUBAV: Ozbiljna veza je na pomolu. Može vam se dopasti jedna Riba.   ZDRAVLJE: Upala bešike.

VODOLIJA

POSAO: Mnogi se pitaju kako sve uspevate. Dobra saradnja sa ljudima iz sveta mode.  LJUBAV: Prijatan dan za ljubav. Iskoristite ga na najbolji način.  ZDRAVLJE: Dobro. 

RIBE

POSAO: Poneka sitnica koja vam promakne može da vas skupo košta. Prema tome otvorite četvoro oči. Danas nije dan za opuštanje i sanjarenje. LJUBAV: Počinjete da sumnjate u partnera, njegove namere. Opustite se, nije se svet urotio protiv vas.   ZDRAVLJE: Blaga depresija, nesigurnost.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna