Dnevni horoskop za 30. april 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Napredujete iz dana u dan. Ovakva dinamična atmosfera vam potpuno odgovara. Ovo je u potpunosti energija koja vama odgovara. LJUBAV: Iznenađenjima nikad kraja – taman ste mislili da je sve propalo kada vas voljena osoba pozitivno iznenadi. ZDRAVLJE: Pazite se struje.

BIK

POSAO: Ako ste u procepu šta i kako da uradite, morate da se povučete neko vreme i da saberete kako dalje da nastavite akciju. LJUBAV: Sve je u svaršenom redu. Drugi vam zavide. ZDRAVLJE: Blagi pad imuniteta.

BLIZANAC

POSAO: Nesuglasice među kolegama postaju sve veće. Uopšte vam nije jasno zašto se okolina ne bavi pravim problemima, već trivijalnostima. LJUBAV: Ponekad imate utisak da sve što činite za partnera nije dovoljno dobro. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

POSAO: Nekadašnji saradnici vam nude da započnete novi projekat sa njima. Shvatite ovo kao veliki kompliment i ugrabite priliku. LJUBAV: Maštate o idealnom partneru. Mogli biste da se aktivirate kako biste ga pronašli. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

LAV

POSAO: Jasno je da ste vođa ali ako ne odmorite, možete se razbolite. Neka i drugi rade. LJUBAV: Ne odgovarate na udvaranje na radnom mestu. Smatrate to neprikladnim. ZDRAVLJE: Upala grla.

DEVICA

POSAO: Pokušavate da pronađete nekoliko rešenja za tako jednostavan problem. Nema potrebe da toliko komplikujete stvari. LJUBAV: Probajte da nađete zajednički jezik sa partnerom. Ne može sve uvek da bude po vašem. ZDRAVLJE: Migrena.

VAGA

POSAO: Dobro ste raspoloženi, ta pozitivna energija se širi kroz vaš kolektiv. LJUBAV: Zračite šarmom, lepotom. vas je lako voleti. ZDRAVLJE: Upala jajnika.

ŠKORPION

POSAO: Dan za odmor. LJUBAV: Ako ste pokušavali da odgonetnete nešto u vezi partnera, danas vam to polazi za rukom. ZDRAVLJE: Puni ste energije.

STRELAC

POSAO: Nekakva čudna atmosfera vlada danas na poslu. Vama to ne odgovara, jer ste osoba koja voli kada su stvari kristalno jasne. LJUBAV: Uživate u udobnosti porodičnog doma. ZDRAVLJE: Proverite sluh.

JARAC

POSAO: Danas je odličan dan za pravljenje poslovne taktike. Budite hrabri i sprovedite do kraja svoje namere. Kolektiv vas podržava u svemu. LJUBAV: Ponekad mislite da vas partner iskorišćava, mislite da treba da ga promenite. ZDRAVLJE: Pazite na ishranu.

VODOLIJA

POSAO: Danas je odličan dan pogotovo ako radite u oblasti tehnike ili građevinarstva. Preciznost je nešto čime vi u potpunosti vladate. LJUBAV: Niste raspoloženi za vezivanje. Prija vam promena partnera. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

POSAO: Kasnite sa poslom, ali s obzirom da poslodavac zna da ste i više nego kvalitetan radnik oprostiće vam. Ovaj put ste se izvukli. LJUBAV: Uživate u vezi, u kakvoj dugo niste bili. Osoba sa kojom ste vas voli. ZDRAVLJE: Dobro.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna