OVAN

POSAO: Osećate potrebu za promenom na svim nivoima.  LJUBAV: Morate da na pravite odluke oko važnih zajedničkih stavova i načina života koji vodite.  ZDRAVLJE: Kretanje potrebno.

BIK

POSAO: Imate svoje favorite u poslu. Mnogi se ljute zbog toga, ali vi ne brinete previše.  LJUBAV: Mislite na posao, novac. Partnera zanemarujete.  ZDRAVLJE: Sinusi osetljivi.

BLIZANCI

POSAO: Sve svoje ideje sami morate da projektujete. Sposobni ste da radite zanimljive poslove.  LJUBAV: Imaćete lep ljubavni dan. Partner vam je zaista dobra osoba.  ZDRAVLJE: Problem sa spavanjem.

RAK

POSAO: Dobar biznis sa osobom iz znaka Škorpije.  LJUBAV: Za mlade iz ovog sazvežđa ljubav cveta. Zabava, druženje, poznanstva. Oni u braku imaju miran dan.  ZDRAVLJE: Način ishrane menjajte.

LAV

POSAO: Vi možete da prenesete na druge svoju pozitivu energiju, a opet ostanete i dalje uspešni.  LJUBAV: Otvorite svoju dušu jednoj Vodoliji.  ZDRAVLJE: Držite se saveta lekara.

DEVICA

POSAO: Važno je da neodlažete probleme koji se često nagomilaju.  LJUBAV: Sklonost avanturama.  ZDRAVLJE: Visok nivo šećera u krvi.

VAGA

POSAO: Pružate ruku prijateljstva. Napustila vas je sitničavost koja je bila prisutna u pojedinim trenucima.  LJUBAV: Dete se probudilo u vama. Previše ste nežni.  ZDRAVLJE: Srce vam je zdravo.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne odlažete probleme. Brzo ih rešavate.  LJUBAV: Usamljeni ste dosta, tražite podršku na sve strane.  ZDRAVLJE: Dobro ste. Imate jako telo.

STRELAC

POSAO: Dobar dan je za savetovanje. Svi vole vašu energiju.  LJUBAV: Mislite da biste mogli da se upustite u avanturu.  ZDRAVLJE: Vitalnost je važna.

JARAC

POSAO: Imate elana. Danas je Mesec u Vagi pa pravi dobre aspekte posebno za drugu dekadu.  LJUBAV: Danas ste lepi i osvajate. ZDRAVLJE: Glasne žice osetljive.

VODOLIJA

POSAO: Danas su svi konstruktivni. Prija vam atmosfera.  LJUBAV: Suprotnost sa osobom iz sazvežđa Bik doživljavate sasvim prijatno. Pravo čudo.  ZDRAVLJE: Vitalni ste.

RIBE

POSAO: Pokazaćete svima da i vi možete da izađete iz šablona. To je dobra ideja.  LJUBAV: Emocije su pozitivne. Partner želi da provede veče sa vama u lepoj intimi.  ZDRAVLJE: Niste bolesni. Dobro ste.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna