OVAN

POSAO: Novi poslovni partner vas zove da se vidite negde van grada ili pod nekim neobičnim okolnostima. Niste sigurni o čemu se radi. LJUBAV: Ako ste u dugoj vezi koja stagnira, moguće je da gubite strpljenje i tražite nova uzbuđenjaZDRAVLJE:Bavite se sportom, fitnesom.

BIK

POSAO: Trenutno delujete po nečijem savetu i svesni ste toga da ste ipak trebali sebe da poslušate. To je najsigurnije.  LJUBAV: Ako ste slobodni, moguće je da ćete imati pad samopouzdanja danas ili razmišljate o osobi koju ne možete imati!  ZDRAVLJE: Prehlade, osetljiv urogenitalni trakt.

BLIZANCI

POSAO: Imate zaista velika očekivanja od novog projekta koji je na pomolu. Vi ste tu samo pomoćnik, ali ćete svejedno imati velike koristi od svega toga.  LJUBAV: Moguće je razočarenje. Jednostavno niste na istim talasnim dužinama. Realno razmišljate.  ZDRAVLJE: Problemi sa želucem, žuč.

RAK

POSAO: Sve ono što danas budete uradili može, a i biće, upotrebljeno protiv vas ako budete pravili greške. Pazite kako radite, komunicirate.  LJUBAV: Prevelike emocije koje će partnera ili otopiti ili oterati. Bar ćete konačno znati na čemu ste.  ZDRAVLJE: U okviru svoje kuće nalazite mir.

LAV

POSAO: U slučaju da niste uzeli slobodan dan i niste na bolovanju, otkazaće vam smenu ili potpuno promeniti planove.  LJUBAV: Sada vam odgovara stariji partner. Neko ko vam pruža sigurnost. Nije vreme za avanture i rizike. Tajne veze mogu biti otkrivene.  ZDRAVLJE: Problemi u predelu abdomena.

DEVICA

POSAO: Maštate… Razmišljate o tome šta je pravedno a šta ne i pitate se kako su neki ljudi dospeli na više pozicije od vas.   LJUBAV: Ako ste slobodni dan je veoma dobar za opuštanje na nekom javnom mestu gde biste mogli upoznati mlađu, atraktivnu osobu. ZDRAVLJE: Sem nervoze, solidno stanje.

VAGA

POSAO: Danas možete da zapečatite ili potpišete neki važan ugovor, dokument. Dan je povoljan ako rešavate bilo kakvu papirologiju ili imate posla sa sudom. LJUBAV: Ako partner zna šta hoće, preuzima inicijativu i njegovi ste za tren oka!  ZDRAVLJE:Glavobolje, opasnost od opekotina.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate utisak da se ništa ne menja. Nećete izdržati tako još dugo. Previše vam smeta takvo stanje bez akcije.  LJUBAV: Zreli ste dovoljno da biste znali kako da se postavite. Nekad je bolje prećutati. Ako ste slobodni, Ovan ili Vodolija Vam neće odoleti.  ZDRAVLJE: Moguć osip po koži.

STRELAC

POSAO: Jednostavno niste zadovoljni reformama koje se sprovode i nostalgični ste… Nekad je možda bilo bolje, ali moramo živeti u sadašnjosti.  LJUBAV: Imate osećaj da se druga strana poigrava sa vama. Odnosi čas sam tu - čas nisam neće potrajati. Želite više.  ZDRAVLJE: Sklonost gojenju i prejedanju.

JARAC

POSAO: Imate samopouzdanja i oslanjate se na sebe i svoje iskustvo mnogo više nego na sreću. Mogućnost da se ostvari profit na javnim mestima zabave.  LJUBAV: Danas ćete svoju ljubav pokazivati malim gestovima. Oni koji vas dobro poznaju znaće to da cene.  ZDRAVLJE: Opasnost od povrede ili pada.

VODOLIJA

POSAO: Izgubili ste kompas. Jedno vam obećavaju a drugo se dešava. Ako vam se ukaže prilika povoljna je saradnja sa osobom iz drugog grada.  LJUBAV: Poigravali ste se sa nekima, sa nekima i ne baš ali imate osećaj da vas Amorova strelica stiže iako ste se potrudili da joj umaknete.  ZDRAVLJE: Problemi u predelu glave ali i sa pritiskom.

RIBE

POSAO: Moguće je da će neko od rođaka želeti da vam se umeša u posao ili da vam ponudi nešto. Ne verujte obećanjima.  LJUBAV: Partner će vas malo spustiti na zemlju. Niste baš oduševljeni zbog toga ali istina je to. Nikako da se prepustite raspravi ili svađi.  ZDRAVLJE: Problemi sa krvnom slikom. 

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna