OVAN

POSAO:Uporni ste da rešite neki problem. Zapitajte se da li ste ga sami prouzrokovali. Ukoliko niste vi, onda je sigurno vaš najbliži saradnik. LJUBAV: Voljena osoba će vas prijatno iznenaditi. Dan vam sigurno neće biti dosadan. Gde god krenete, idete zagrljeni. ZDRAVLJE:Proverite pritisak. Hronični problemi.

BIK

POSAO: Nemate mnogo obaveza danas, ali imate osećaj nelagodnosti kada mislite o poslu. Nervozni ste. LJUBAV: Distanciraćete se od partnera ili će neko da vas uvredi. Nagle reakcije sa vaše strane… Srećom, bez većih posledica. ZDRAVLJE: Povećan apetit na nervnoj bazi.

BLIZANCI

POSAO: Ponudićete se da zamenite kolegu, jer želite da budete od koristi. Povoljan dan da ostvarite prodaju. LJUBAV: Iako to nije tipično za vas, voleli biste da se “smirite” pored ove osobe. To ćete otvoreno pokazati i biti zadovoljni ishodom. Prija vam Vaga ili Ovan. ZDRAVLJE: Malo ste pospani.

RAK

POSAO: Desio se neočekivan propust, koji čak nije ni bio sa vaše strane. Veoma ste nezadovoljni situacijom. LJUBAV: Želite da se posvađate i da prebacite nešto partneru, ali je on otišao kod svojih roditelja. ZDRAVLJE: Potreban vam je razgovor i ventil kroz koji ćete da se oslobodite stresa.

LAV

POSAO: Ne bi trebalo da bude nekih neočekivanih situacija. Sve je mirno, možda i previše mirno… LJUBAV: Donosite naglu odluku da uđete u vezu sa osobom koja je potpuno drugačija od vas. Ponovo šokirate svoje prijatelje izborom partnera. ZDRAVLJE: Razmišljate da uzmete bolovanje.

DEVICA

POSAO: Osećate se kao izgubljeni. Mnogo toga ste već uradili, a stanje je i dalje isto. Stagnirate. LJUBAV: Partner može biti sebičan ili ćete ga vi tako doživeti. Sada mora da prođe još jedan u nizu vaših testova… ZDRAVLJE: Više razmišljate o simptomima nego što ih imate.

VAGA

POSAO: Došli ste u situaciju u kojoj ste u sukobu intresa. Ne želite nikome da se zamerite, ali tako možete da naškodite i sebi. LJUBAV: Partner vam je posvećen i može imati neko malo iznenađenje koje ne bi trebalo da odbijete. ZDRAVLJE: Vrtoglavica i problemi sa pritiskom.

ŠKORPIJA

POSAO: Obavljate veliki deo posla, jer znate da će vam se to isplatiti. Dobra saradnja sa onima koji su nanižim pozicijama od vas, imate njihovo poštovanje. LJUBAV: Partner je uznemiren. Vi se pravite da ne primećujete. Radije odlazite negde sa društvom. ZDRAVLJE: Mogu se vratiti neki problemi od ranije.

STRELAC

POSAO: Bez većih napora, stresa… Moguće je da danas prstom nećete mrdnuti. To vam je nekako logično. Volite laku zaradu. LJUBAV: Izuzetne prilike. Idealan period za početak nove veze… Biće vam veoma uzbudljivo. Možda vam se svidi neko ko je razveden. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Tokom današnjeg dana možete da profitirate od tuđeg rada. Vi to znate, pragmatičar ste. LJUBAV: Topla i emotivna atmosfera. Rešili ste da ponovo uzburkate i zagrejete atmosferu sa partnerom. Ako ste u braku, decu ste poslali kod roditelja.  ZDRAVLJE: Zanemarujete umor i bolove.

VODOLIJA

POSAO: Danas ne možete da napredujete. Nervirate se, ali neke stvari su zaista van vašeg uticaja. Neka teče sve svojim tokom.  LJUBAV: Igrate se rečima, izazivate jedno drugo. Sigurno partnera niste ostavili ravnodušnog. Ipak, pazite šta izgovarate.  ZDRAVLJE: Opasnost od manjih preloma ili povreda.

RIBE

POSAO: Povoljan dan za vas… I dalje postoji mogućnost da poboljšate finansije. Nikako da to zaboravite. Potrudite se.  LJUBAV: Pojavljuje se osoba koja zrači svojom energijom i mnogo vremena ćete provesti zajedno. Zaintrigiraće Vas Lav ili Strelac.  ZDRAVLJE: Prvom prilikom proverite krvnu sliku.