OVAN

POSAO: Na poslovnom planu nova događanja. Dobar je odnos sa novim saradnikom rođenim u znaku Strelac. Odličan spoj, ideja i akcija. LJUBAV: Možda ne bi bilo loše da se okrenete novim ljubavima sa više strasti a manje interesa. Ljubav sa Vagom ili Lavom je dobar pogodak. ZDRAVLJE: Psihički disbalans.

BIK

POSAO: Razvijate se u poslu koji radite mnogo brže nego očekivano. To je vaša prednost za dobru zaradu. LJUBAV: Mnogo harizme daje ponekad velike kriterijume. Uvek ste ispred drugih, a to nekad nije prednost. ZDRAVLJE:Obratite pažnju na zglobove.

BLIZANCI

POSAO: Dobra poslovna veza može da se stvara. Mnogi su mrzovoljni ali vi ste znak koji voli izazove, uvek novo, pozitivno. LJUBAV: Dobro bi bilo da se uputite u vezu sa Devicom. Blizanac u braku u porodici mora da reši jedan važan problem. ZDRAVLJE: Problem sa kičmom.

RAK

POSAO: Iznenadnu ponudu posla gde ćete biti veoma unapređeni je vreme kada konačno sijate. Verujte u sebe i svoje snove. LJUBAV: Vodolija se uklapaja u profil ličnosti koje vama odgovara. Teški ste ali ipak znate da izaberete partnera. ZDRAVLJE: Osećaj tegobe u grudima.

LAV

POSAO: Čuvajte novac, ne rasipajte. Lav zna da u pojedinim trenucima izgubi kontrolu. LJUBAV: Moraćete da se otvorite i budete direktni. Tajanstvenost, egoizam, odvojenost od drugih neće vam puno pomoći da se stabilizujete. ZDRAVLJE: Osetljivi stomak bi trebalo da lečite prirodnim čajevima.

DEVICA

POSAO: Spremni ste za sve novitete. Transformacija. Budite spremni na velika ulaganja. Potpisujete ugovor sa inostranstvom. LJUBAV: Vodite miran život. Ne volite gužvu već odabrano društvo. ZDRAVLJE: Odmarajte.

VAGA

POSAO: Prijatelji vam pomažu, oni su najvažniji faktor u poslovanju. Znate da ih dobro organizujete. LJUBAV: Bićete pred teškoćom da li da ostvarite sve ili da se žrtvujete. Odlučite kako da rešite problem. ZDRAVLJE: Raspoloženje je najvažnije za zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Dobre rezultate a posebno jak profit možete očekivati tokom dana. Svaka Škorpija teži dobroj zaradi. LJUBAV: Ne preterujte u svojim napornim zahtevima. Ponekad vaša ljubomora zna biti ogromna, psihički teška. ZDRAVLJE: Bez većih problema.

STRELAC

POSAO: Mnogo uspeha u novom poslu sa novim ljudima. Potrebna vam je nadahnutost, osveženje. LJUBAV: Novo i samo novo je za vas. Nikako da se vratite jednoj Škorpiji, jer ćete morati da ,,platite” za sve. ZDRAVLJE: Skloni ste promeni raspoloženja.

JARAC

POSAO: Najsigurniji ste kada sami radite. Vaša kreativnost nije uobičajena, ona se odlikuje stalnim radom, inovacijama, potragom za novim izazovima. LJUBAV: Očekuje vas iznenađenje. Možda je baš to ta osoba koju ste čekali danima, godinama, ne propuštajte priliku. ZDRAVLJE: Niste lošeg zdravlja.

VODOLIJA

POSAO: Dobar period za novac uveče. Možda ćete dobiti pozajmicu, kredit, neko vam pomaže. LJUBAV: Doćiće druga osoba koja vam je u sudbini, što je i nebeska potvrda. ZDRAVLJE: Problem sa venama.

RIBE

POSAO: Danas je dan kada možete da rešite zaostale probleme, nije vam potreban niko jer ste dovoljno imaginarni da možete sami da se snađete. LJUBAV: Ako ste u braku onda vaš partner često pati za vama. Morate više vremena da provodite sa njim. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Tekst: Lepa&Srećna