OVAN

POSAO: Nije povoljan dan za posao pa, ako možete, najbolje bi bilo da zaista iskoristite odmor. LJUBAV: Niste usaglasili svoje emocije. Moguće je da će svaka sitnica da vas izbaci iz takta. Ako ste već dugo nezadovoljni pored te osobe, razmislite o promeni. ZDRAVLJE:Opustite se uz čašu crnog vina ili u društvu dragih prijatelja.

BIK

POSAO: Imate da obavite još par stvari tokom prve polovine dana i nakon toga možete da uživate. LJUBAV: Partner vam šalje pomešane signale. Ne igrajte se pantomime, nego lepo pitajte u čemu je stvar. Izađite negde u provod zajedno večeras. ZDRAVLJE: Manji problemi sa disajnim putevima.

BLIZANCI

POSAO: Neko će od vas danas tražiti neku manju sumu novca na zajam. Nećete odbiti, ali niste baš ni rado otvorili novčanik. LJUBAV: Dan je povoljniji za druženje sa prijateljima nego sa partnerom. Večernji časovi su povoljniji za intimne trenutke. ZDRAVLJE: Danas se solidno osećate.

RAK

POSAO: Danas nećete čuti lepe vesti. Moguće su neke komplikacije ili ćete ispravljati tuđe greške. LJUBAV: Najbolje bi bilo ako biste sa partnerom pobegli od svakodnevnice negde izvan grada. U svakom slučaju preporuka je da provedete noć zajedno. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa žlezdama, osetljivi ste danas.

LAV

POSAO: Iskoristite dan za odmor. Ako danas budete pokušavali nešto da promenite, napravićete još veću grešku. LJUBAV: Niste zainteresovani za izlaske. Ne biste ni trebalo da se forsirate. Oni koji vas vole će vas razumeti. Neka tako ostane, kako je. ZDRAVLJE: Mirujte danas.

DEVICA

POSAO: Zadovoljni ste poslovnim ishodom, pa ćete se verovatno častiti tako što ćete sebi kupiti neku sitnicu ili nešto od garderobe. LJUBAV: Dobro se osećate i partner to vidi. Veče provedite u zajedničkom društvu, u opuštenoj i prijatnoj atmosferi. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VAGA

POSAO: U poslednji čas vam neko može dati nove obaveze i zaduženja tako da ćete tokom dana dobar deo vremena provesti u poslovnom okruženju. LJUBAV: Partneru nešto smeta. Mogući su konflikti… Ne želite da se dovodite u stresnu situaciju i ignorišete provokacije. ZDRAVLJE: Zbog nervoze, otežano disanje.

ŠKORPIJA

POSAO: Danas ćete imati dosta posla. Moguće je da će se pojaviti sasvim neočekivano neka nova ponuda za biznis i nećete je propustiti! LJUBAV: Stojite čvrsto na zemlji i niste trenutno toliko zainteresovani za avanture. ZDRAVLJE: Opustite se šetnjom pored reke ili uz toplu kupku.

STRELAC

POSAO: Tokom današnjeg dana zaista nema nekih važnih dešavanja. Ako dođete na posao, imaćete osećaj da gubite svoje vreme. LJUBAV: Provedite što je moguće više vremena sa partnerom! Veoma povoljan dan za sve vrste užitaka. ZDRAVLJE: Neko iz porodice vas malo brine. Emotivna uznemirenost, ubrzan rad srca.

JARAC

POSAO: Danas dobijate očekivanu pozajmicu ili finansijsku pomoć Moguće je da će novac doći i preko partnera. LJUBAV: Raznežili ste se. Pravite velike planove. Nije još sve idealno, ali želite da se potrudite oko voljene osobe i da joj ugodite. ZDRAVLJE: Bolovi u glavi i osetljive oči.

VODOLIJA

POSAO: Povoljan dan za vas. Neće biti važnih preokreta, ali možete imati po neki poslovni sastanak čak i danas. LJUBAV: Onaj koga ste izabrali sada očekuje vašu punu pažnju. Tokom dana vam izgleda nema mrdanja od voljene osobe. ZDRAVLJE: Hronične tegobe, bolovi u kostima i zglobovima.

RIBE

POSAO: Verujete da možete da ubedite osobu koja vam je potrebna za saradnju. Danas ćete u toj nameri imati sreće. LJUBAV: Na ovom polju ste malo nestabilni trenutno. Dali ste neko obećanje na koje ste zaboravili pa je sada partner neraspoložen. Vama nije do svađe. ZDRAVLJE: Danas je solidno stanje na ovom polju.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna