Dnevni horoskop za 22. decembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Vaša upornost i doslednost u radu vam donosi poštovanje na zavidnom nivou. LJUBAV: Emotivno ste u dobrom odnosu sa partnerom. Ovnovi koji su slobodni moraju da se više zainteresuju za ljubav i zajednicu. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BIK

POSAO: Nešto nije kako treba, kako ste planirali. Saradnici koji nemaju tu pozitivnu agresivnost ili ambiciju poput vas nisu dobri za poslovanje. LJUBAV: Oštar jezik imate. Slobodni Bikovi imaju udvaranje jednog harizmatičnog Lava. ZDRAVLJE: Nervna napetost dostiže kulminaciju.

BLIZANCI

POSAO: Promenite ton. Razmišljate glasno o novcu. Vaši troškovi prevazilaze dozvoljenu crtu. LJUBAV: Emotivno, partner vas signalizira. Imate sve aspekte da izgradite dobar odnos ali vi ste zaista ponekad previše teški da popustite. ZDRAVLJE: Muči vas stomak, problem sa grlom.

RAK

POSAO: Budite puni vere u sebe. Imate dobar posao tokom sedmice ali isto tako morate da shvatite da radite dosta i uložete puno energije u projekat. LJUBAV: U ljubavi uskoro ćete istrošiti sve motive, mogući su sukobi sa partnerom, u želji da od njega dobijete podršku. ZDRAVLJE: Imate osećaj melanholije.

LAV

POSAO: Pred vama su napredak, priznanje i uspeh u materijalnim i duhovnim sferama. Konačno da budete bar malo opušteni. LJUBAV: Lav u vezi želi nešto da promene a nije ni sam svestan šta bi to moglo da bude. Oni koji nisu u vezi, moraju da se posvete svom slobodnom vremenu. ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

DEVICA

POSAO: Tuga i osobe koje su depresivci vas opsedaju. To nije dobro za napredak u karijeri, uopšte u radu. LJUBAV: Imate sve izglede da se spremate na put u inostranstvo sa partnerom. ZDRAVLJE: Dobro ste za danas.

VAGA 

POSAO: Vaši saradnici imaju manji problem sa pravom životnom energijom. Vi ste svakako neko ko može da im pokaže kako se najbolje radi. LJUBAV: Vaš partner ima prevelike zahteve, voli da izlazi, potroši više nego ste očekivali. Ne podržavate takvo ponašanje. ZDRAVLJE: Problem sa zdravljem, grčevi u nogama.

ŠKORPIJA

POSAO: Posao zahteva puno truda, ali je zato daleko jednostavnije naredne trenutke dobro provesti sa saradnicima. LJUBAV: Emotivno ste neko ko nije u stanju da živi sam ili da sedi skrštenih ruku. Volite ljubav, potrudite se da ljubav voli vas. ZDRAVLJE: Držite se dobro.

STRELAC

POSAO: Neke stvari morate sami da odradite, angažujte se više nego što ste planirali, što krajem dana može rezultirati nervnom napetošću. LJUBAV: Pokušajte da se spustite loptu. Često svoju nervozu iskaljujete, bez razloga. Sport može da podigne nivo energije. ZDRAVLJE: Sem manjih nervoza, ništa ozbiljnije vezano za zdravlje.

JARAC

POSAO: Verovatno će se pokazati neke greške koje niste videli do sada. LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, imate odlične aspekte tokom dana da uđete u vezu sa osobom sa kojom se poznajte ili je prijatelj. ZDRAVLJE: Možete imati problem sa čulom vida.

VODOLIJA

POSAO: Posao o kom maštate ima realnu pozadinu da se desi. Novac očekujte iz dana u dan. LJUBAV: Niste raspoloženi da gubite energiju. Jednostavno budite iskreni i kažite partneru šta imate. ZDRAVLJE: Predstoji vam problem kičme.

RIBE

POSAO: Jedna Vodolija vrši pritisak na vas i na posao koji radite. Pokažite pravo lice. LJUBAV: Generalno se osećate zadovoljno i imate podršku partnera. Ribe koje su slobodne, zaista ponekad nemaju realan kriterijum. ZDRAVLJE: Problem vezan verovatno za vene i vensku cirkulaciju.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna