OVAN

POSAO: Poslovno imate dobre aspekte da se pokrenete saradnju sa strancima. To očekujete duži period. LJUBAV: Maksimalno uživajte u društvu voljene osobe. Ovaj dan će biti nezaboravan za većinu pripadnika znaka, naravno, u pozitivnom smislu. ZDRAVLJE: Nema već problema.

BIK

POSAO: Morate da radite sa više emocija. Nije važno samo da razmišljate o novcu, koga ionako imate. LJUBAV: Bićete u vezi sa unoformisanom osobom, lekar, advokat, vojno lice, milocionar. Ako ste u braku onda malo emocija danas. ZDRAVLJE: Uživajte bez rezerve.

BLIZANCI

POSAO: Čuvajte novac, dokumenta i ne planirajte ništa unapred. Polako planirajte posao koji vam treba. Vešti ste u komunikaciji. LJUBAV: Razmislite o postupcima prema voljenoj osobi. Ljubomorni? Zbog čega? Nema razloga da nijedan dan tako razmišljate. ZDRAVLJE: Virusi, infekcija ne popušta.

RAK

POSAO: Dobar dan za biznis. Sposobni ste da privučete jednu Devicu koja nije sigurna u sebe. Vi ćete to već popraviti. LJUBAV: Ukoliko ste bili oprezni u kominikaciji sa Škorpijom, danas ga prihvatite kao neminovnost. Ništa vam ne može. Jači ste od njega. ZDRAVLJE: Nervoza nestaje.

LAV

POSAO: Osećate umor fizički i to nije dobro za vas jer tako gubite od svoje moći. Jedan Lav mora da napreduje na svim poljima. LJUBAV: Više razmišljate o novcu nego o ljubavi. Prva dekada znaka bi mogla nešto da napravi danas. Neki lep susret, šetnja, strast… ZDRAVLJE: San i samo san je potreban.

DEVICA

POSAO: Mesec ulazi u Devicu. Prva dekada mora da bude angažovanija na polju komunikacija, posla, saradnje sa drugima. LJUBAV: Emotivno ste vezani za jednog Blizanca ili Jarca i jedan i drugi su teški za zajednicu, bar u ovom momentu. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VAGA

POSAO: Psihički morate da budete stabilniji. Ako želite da napravite neki podvig, dobar posao, onda se oslobodite tajnih strahova. LJUBAV: Ako ste u vezi sa Lavom, popustite mu. On je svakako neko ko će vam se vratiti kad shvati da bez vas ne može. ZDRAVLJE: Problem sa nervima.

ŠKORPIJA

POSAO: Jedan prijatelj Blizanac ili Devica mogu da vam pomognu oko realizacije poslovnog plana. Budite jedinstveni u ostvarenju. LJUBAV: Budite deo lepe ljubavne energije. Ne ustručavajte se da pokažete emocije. ZDRAVLJE: Nevolje sa zubima i kostima mogu potencirati nezadovoljstvo.

STRELAC

POSAO: Ne maštajte o nekim ogromnim parama danas. Nije vreme za to. Posvetite se poslu kojim se bavite, to je sasvim dovoljno. LJUBAV: Živite u sadašnjosti. Misli vam lete ka jednoj Vagi. Ona je previše daleko za vas. ZDRAVLJE: Dobro, nemate većih problema.

JARAC

POSAO: Razmišljate o osobi koja je u inostranstvu. Ovo je neko iz Hrvatske, Slovenije, Grčke. Ne bi bilo loše da se napravi neki dogovor. LJUBAV: Osetljivi ste danas. Svaka reč partnera može da vas pogodi. Pokušajte da ga shvatite. ZDRAVLJE: Stomak i želudac osetljivi.

VODOLIJA

POSAO: Niste u dobroj energiji danas. Ne pravite dobre komunikacije sa poslovnim partnerima. Potrebna vam je koncentracija. LJUBAV: Želja za ljubavlju je jaka, pa ćete partnera privoleti na sastanak. U vašem životu su sve same krajnosti. Sredine nema. ZDRAVLJE: Od raspoloženja zavisi zdravlje.

RIBE

POSAO: Vi uživate u onome što radite. Da to ste Vi. Budite takvi stalno, kreativni, osećajni, dragi, ne samo danas. LJUBAV: Sve je dobro kada se završi dobro, na način na koji to treba da bude. A to je iskrena priča, ljubav. Danas sijate. ZDRAVLJE: Pazite na svoju telesnu težinu.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna