Dnevni horoskop za 30. decembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Ne razmišljate da treba da se smirite. Ne, vi i dalje radite punom parom. Srećno vam bilo!
LJUBAV:
Kad ste zadovoljni sa poslom i kada imate novac onda vam i ljubav cveta. Potrudićete se oko jednog Bika ili Ribe. ZDRAVLJE: Česte migrene.

BIK

POSAO: Divan dan za saradnju sa stranim investitorima. Napravite plan rada i nudite ponude koje će sigurno biti isplative i na dalje u narednoj godini. LJUBAV: Lep dan da provedete u društvu jene suptilne Vage. Oni u braku moraju da se spremaju za večernji izlazak. ZDRAVLJE: Krećite se više, manje spavajte.

BLIZANCI

POSAO: Sarađujte sa Ovnom. Sa njim sve stižete da završite. Današnji dan pun dinamike, kretanja i dobre zarade.
LJUBAV:
Imate sreće. Ukoliko ste tražili ili potajno sanjali ljubav sa osobom iz znaka Vaga ili Jarac, biće nešto od te ljubavi. ZDRAVLJE: Vene na nogama osetljive.

RAK

POSAO: Odličan dan za novac. Zarađujete preko trgovine proizvodima hrane, garderobe ili tehnike.
LJUBAV:
Sve se dešava u kući. Vaša ljubav za porodicu, decu, održanje jedne fine tradicije samo je vama svojstvena.
ZDRAVLJE:
Mislite na digestivni trakt.

LAV

POSAO: Direktno radite sa svima i nema zavlačenja ili će saradnici biti privrženi vama ili ćete ih promeniti. Vaš temperament ne miruje. LJUBAV: Nemate problem da nekog zavedete. Zapravo bilo kog da zavedete bićete u prilici da ga zadržite za sebe, zauvek. ZDRAVLJE: Umorni ste i premoreni ali imate energije.

DEVICA

POSAO: Volite da radite, pa ćete tako danas da preterate. Verovatno da ćete ostati na radnom mestu do kasnih sati.
LJUBAV:
Device koje su slobodne ostaju i dalje istog statusa, stim što neće dugo biti sami jer vam se već udvara jedan uporni Bik koji neće odustati. ZDRAVLJE: Ne razmišljate o zdravlju.

VAGA 

POSAO: U jednom danu možete doživeti razna iskustva. Niste ni svesni da se svašta može desiti iz sata u sat. Na primer, očekujte novac od nekog ko vam duguje. LJUBAV: Niste u pravu ako odbijete jednu suptilnu dušu iz znaka Rak. Biće vam divno ako prihvatite ovo druženje. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

POSAO: Saradnici vas podržavaju, kao i svaki put kada su kapitalne stvari pred svima vama. Novac i samo novac vam je u glavi. LJUBAV: Odličan dan za one koji su u vezi. Razmišljate o promeni statusa. Želite da ozvaničite brakom dugogodišnju vezu. ZDRAVLJE: Manje masnu hranu unosite.

STRELAC

POSAO: Bićete u centru pažnje kada je govor, seminar, razni skupovi gde možete javno svoje mišljenje da iznesete. Verovatno ćete napraviti zanimljiv susret za sve koji sarađuju sa vama. LJUBAV: Oni koji su u braku mogu da se okrenu većem poverenju. Nema potrebe da strahujete od nevere. ZDRAVLJE: Pazite na disajne organe.

JARAC

POSAO: Mislite na novi projekat sa znakom Ovan koji treba da se desi s proleća. U ovom trenutku dug period ali brzo će proleće. LJUBAV: Bićete oduševljeni drugim Jarcem, posebno ako je u podznaku Jarac. On je zaista odličan zbor. Razumete se potpuno. ZDRAVLJE: Čuvajte glasne žice.

VODOLIJA

POSAO: Izrazito ste samostalni u onome što radite. Nemate većih problema oko saradnje sa klijentima. Budite deo pozitivne energije sa Ovnom ili Lavom. LJUBAV: Mnogo razmišljate šta da radite. ZDRAVLJE: Hronični osećaj bola u ramenima.

RIBE

POSAO: Super se osećate i znate šta da radite bez svih saradnika koji vas okupiraju. Novac vam dolazi neplanirano i nećete imati problem oko zarade. LJUBAV: Ako ste u braku onda požurite sa pakovanjem. Vaš partner nije voljan da vas gleda kako se sporo spremate na novogodišnje putovanje. ZDRAVLJE: Bolovi u glavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna