Dnevni horoskop za 28. decembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Nova godina je na pragu. Sve polako završavajte što vam je potrebno. Niste neko ko voli da ostavi poslove od danas do sutra. LJUBAV: Dobro se osećate u vezi sa osobom koja vam je draga i sa kojom ste tek stupili u ljubavnu vezu. ZDRAVLJE: Imate dobro i vitalno telo. Dobro se osećate.

BIK

POSAO: Morate da uspostavite neki rad u firmi ili kako imate dobar osećaj da zaposlite nekog ko je sposoban da zavede red. Potrebno će biti u narednih par dana. LJUBAV: Aspekat za ljubav vam danas nije posebno naglašen ali to može pre da se protumači da ste pomalo neraspoloženi. ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

BLIZANCI

POSAO: Morate da se sačuvate razočarenja ili prevare. Mnogi su skloni da vas poremete posebno kada je predpraznično veselje. Pazite na novac. LJUBAV: Dobro vam je stanje u braku jer imate osobu koja je energetski jača od vas i koja vas čuva od ostalih loših sila. ZDRAVLJE: Smirite svoj duh.

RAK

POSAO: Danas ste imulsivni, previše direktni. Čak se možete izvikati na nekog od kolega. Neće im biti prijatno. Ukoliko ste nadređeni loše reči sačuvajte za sebe. LJUBAV: Partner ne želi da bude pored vas ukoliko ste neraspoloženi. Potrudite se da smirite svoje emocije kupovinom karte za novogodišnji doček. ZDRAVLJE: Mislite na svoj želudac.

LAV

POSAO: Mislite da možete sami da budete na ovom svetu kada je posao u pitanju. Teško! Moraćete ipak da napravite saradnju sa jednom muškom osobom iz znaka Ribe. LJUBAV: Ukoliko ste sami, u obzir dolazi samo erotska veza sa Bikom ili Škorpijom. ZDRAVLJE: Mislite na svoje svoje zdravlje koristeći zdravu hranu, dobru vodu.

DEVICA

POSAO: Vama je svaki dan radan. Ovaj dan može biti vrlo naporan za sve Device. Nije poželjno da se preforsirate. Biće dana. Opustite se. LJUBAV: Partner je željan prave ljubavi sa vama. Pokažite emocije, koje imate, prekinite tu energiju sakrivanja. ZDRAVLJE: Dobro se osećate, bez većih promena.

VAGA 

POSAO: Morate da se angažujete oko jednog projekta koji je važan za naredni period. Čuvajte snagu, energiju i naravno, ideje. LJUBAV: Previše ste pretrpani nekim obavezama koje vam generalno nisu potrebne. Zbog toga zapostavljate svoj ljubavni život i osobu koja vas želi. ZDRAVLJE: Manji problem sa bešikom.

ŠKORPIJA

POSAO: Trebalo bi da se više orjentišete ka finansijama ili slabo zarađujete ili niste nikako spremni na neke nove poduhvate. LJUBAV: Ne ulazite u vezu sa osobom koja je zauzeta. Nisu vam sada potrebne tajne ljubavi. Treba vam neko da bude pored vas. ZDRAVLJE: Hladno vam smeta.

STRELAC

POSAO: Mislite da ste sve završili do kraja ove godine - ali ne. Ovo je dan kada ćete tek dobiti instrukcije šta dalje u budućnost. LJUBAV: Manje se bavite nekim trivijalnim pričama, komentarima, stvarima koje mogu da budu više problem za vas nego iskonska prava reč ljubavi. ZDRAVLJE: Smirite želudac. Mnogo mlečnih proizvoda unosite.

JARAC

POSAO: Kreirajte, inovirajte, ne čekajte osobe koje se razvlače. Vi ste najbolji kada je posao u pitanju. Imaćete danas brzu zaradu. LJUBAV: Odličan dan za sve i one koji su zaljubljeni i one koji su usamljeni. Svoju dušu pronalazite na jednom većem skupu. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VODOLIJA

POSAO: Planirajte danas da ne organizujete velike poslovne poduhvate. Finansijski možete imati loš dan. Nikako se ne upuštajte u bilo kakve novčane transakcije. LJUBAV: Na dobrom ste putu da danas imate sasvim običan dan ali zato noć će vam biti sjajna. Ako provedete sa jednom Vagom tu istu noć, nema promašaja. ZDRAVLJE: Noge, stopala, gležnjevi osetljivi.

RIBE

POSAO: Mislite na praznike. Kao da ste odlutali. Čas vam se radi, čas ne. Možda bolje da to ostavite što imate za sutra.
LJUBAV:
Čuvajte se sukoba ali mišljenja. Kad zađete u neku temu zaista kao prava Riba ste, upletete se u mulj i nikako da se iskobeljate. ZDRAVLJE: Faza pospanosti.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna