Dnevni horoskop za 18. novembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Nećete da popustite. Uporni ste u svemu što je pred vama. LJUBAV: Odlučite šta vam je činiti. ZDRAVLJE: Tražite bolju zdravstvenu preventivu.

BIK

POSAO: Vi znate šta hoćete. Vodite posao najbolje moguće. LJUBAV: Pokažite svoju iskrenost. ZDRAVLJE: Manja nervoza.

BLIZANCI

POSAO: Ponekad svoje talente trošite uzaludno na druge, davajući im ideje, podstrek, elan. LJUBAV: Morate da dignete nivo emocija na nivo želje i strasti. ZDRAVLJE: Oprez zbog lošije respiracije pluća.

RAK

POSAO: Dobar period za novac je obično pred kraj dana, mada imate uspeha i u narednom danu. LJUBAV: Pronađite svoj put ljubavi. Možda je on baš u vama. ZDRAVLJE: Laka regeneracija i oporavak.

LAV

POSAO: Ako se previše vezujete za druge, teško da ćete biti dobri i uspešni. LJUBAV: Pokušajte nekim razumnim predlogom da se stabilizujete u vezi. ZDRAVLJE: Napeti ste.

DEVICA

POSAO: Nikako ne propustite ovaj dan, dobar je za saradnju i novac. LJUBAV: Spustite nivo kritizerstva. Lakše ćete doći do partnera. ZDRAVLJE: Dobro zdravlje imate danas.

VAGA

POSAO: Niste danas zadovoljni radom i rezultatima. Menjajte koncept rada. LJUBAV: Ako ste slobodni, sami, početak dobre komunikacije može dovesti do zbližavanja sa osobom koja vas interesuje. ZDRAVLJE: Krećite se više.

ŠKORPIJA

POSAO: Loša saradnja sa vazdušnim znakovima. Budite u okruženju Lava ili Ovna. LJUBAV: Mesec je u Devici u vašem 11. polju. Mislite o nekom prijatelju, možda bude i ljubavi. ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi, posebno levi.

STRELAC

POSAO: Dobra poslovna energija sa prijateljima. Oni vam mogu pomoći. LJUBAV: Dobra ljubav sa osobom iz znaka Devica. ZDRAVLJE: Zdravstveno ste okupirani manjom nervozom.

JARAC

POSAO: Posebno će vam pomoći osoba iz znaka Vaga ili Strelac. LJUBAV: Sa Strelcem imate ljubavnu vezu. Sa Bikom erotika. ZDRAVLJE: Ne mislite na sebe, problem sa stomakom.

VODOLIJA

POSAO: Saradnja sa Vagom donosi novac. LJUBAV: Imate dobar šarm. Sreća vas prati i samim tim ljubav cveta. ZDRAVLJE: Više kretanja, šetnje.

RIBE

POSAO: Niste raspoloženi za sedenje i čekanje nekih boljih vremena. Dobro ste organizovani za bilo šta novo što radite.LJUBAV: Emotivno ste stabilni. ZDRAVLJE: Nemate osećaj nestabilnosti, to je dobro.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna