Budući da je Strelac poznat kao znak pun optimizma, takva je i energija mladog Meseca u ovom znaku. Od 23. novembra povećava se želja za putovanjima i druženjem, vraća se vera u ljude i vera u dobro.

Astrolozi kažu da će naredni period biti pravo osveženje koje će, nakon perioda u kojem je vladala mistična Škorpija, svima prijati. A evo i kako će se mlad Mesec u Strelcu uticati na znake horoskopa.

Ovan

Vama se dešava potpuno nova energija. Okrenuti ste ličnim zadovoljstvima, maštate o putovanjima, želite da se družite sa prijateljima. Jedan umeren i srećan život. Slobodni Ovnovi će imati prilike da se zaljube!

Bik

Još ima trzavica kod vas, čak i sa optimističnim Strelcem. Promene unutar porodice, prijatelja, ljubavnog partnera su izvesne, ali neće biti previše stresne!

Blizanci

Ljubavni život vam je "okupiran" od strane drugih ljudi. Zauzmite stav i nemojte dozvoliti da vam se drugi mešaju.

Mlad mesec u Strelcu 23 novembra 2022
Shutterstock  

Rak

Okupirani ste poslom i svakodnevnim životom. Previše misli i obaveza i sve vas to dovodi u depresivno stanje. Zastanite i uvidite gde grešite, prenosi "Magazin Novosti".

Lav

Lep odnos i energija u domu, porodici, a oni koji imaju decu će sa njima imati sjajan odnos. Takođe, pred vama je period ostvarenja ludih želja!

Devica

Emocije su naklonjene porodici, odnosno ženskoj osobi (može biti majka u pitanju) u tom odnosu, ako nešto nije bilo u redu, sada je vreme da se stvari potpuno isprave.

Vaga

Savet za vas je da se držite svojih emocija. Ne dozvolite da neko ili nešto utiče na njih. Maštate o putovanju, a sada to možete ostvariti!

Horoskop za 1. jun
Shutterstock  

Škorpija

Idealno vreme za Škorpije koje nemaju posao. Sada posao dolazi do vas, a vi koji čekate ugovor za stalno - dobijate ga!

Strelac

Vi za vaš Mesec zamislite najluđu želju! Budite sa strane i samo posmatrajte kako se želje ostvaruju!

Jarac

Duboki osvrt unutar sebe. Biće tu svega, a najviše prošlosti. Stanite, razmislite i donesite odluku da li idete napred ili korak unazad.

Vodolija

Mlad Mesec vam donosi sjajnu energiju, pa ćete biti okrenuti sebi, prijateljima, provodu i lepim stvarima koje vas ispunjavaju.

Ribe

Sa ovim mladim Mesecom vam dolaze lepe stvari i promene. Uopšteno, sledi vam uspeh ili priznanje za koje je iz senke zaslužna starija ženska osoba.

Tekst: Lepa&Srećna