Dnevni horoskop za 10. novembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Ukoliko budete uporni ostvarićete poslovni kontakt sa strancima u naredna tri dana. LJUBAV: Vama se dešava ljubav. Kao da neverujete u to. ZDRAVLJE: Zapustili ste svoje zdravlje.

BIK

POSAO: Pouzdani saradnici su vam potrebni. Kontaktirajte ljude koji su voljni da rade u vašem timu. LJUBAV: Imate dobar brak. Sada ne razmišljate o tome previše. ZDRAVLJE: Donji stomak osetljiv.

BLIZANCI

POSAO: Niste neko ko traži previše od svojih zaposlenih, ali higijena mora da bude na vrhunskom nivou. LJUBAV: Opušteni ste u vezi koju imate. Partner je zanimljiv i dinamičan. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na zdravlje. Previše ste se opustili.

RAK

POSAO: Ulažete novac u novi posao. LJUBAV: Čuvajte se lakih reči. Onaj ko vam se udvara može biti i neiskren. ZDRAVLJE: Psiha osetljiva.

LAV

POSAO: Dobar dan za poslove putovanja, inostranstvo i nove poslovne ugovore. LJUBAV: Treba da pokrenete ljubavni život. Kao da ste se usedeli. To nije Lav!? ZDRAVLJE: Možete imati blagu reumu.

DEVICA

POSAO: Dnevni ne toliko teški problemi u okviru radne organizacije i saradnika mogu biti veći teret od nekih mnogo težih slučajeva. LJUBAV: Imate sve da sredite da biste bili u vezi sa Jarcem. Verovatno ćete raskinuti staru vezu. ZDRAVLJE: Pomalo umor od preteranog rada, ništa ozbiljno.

VAGA 

POSAO: Brzo reagovanje je potrebno. Ako to niste sami u stanju da prepoznate, onda potražite neki vatreni znak da vas pokrene, na primer Ovan. LJUBAV: Potreban vam je partner koji ima novac i status. Bez toga nećete prihvatiti ozbiljnu vezu. ZDRAVLJE: Mesec u je Blizancima. Brinete za svoj respiratorni trakt.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrebna vam je kompromisna varijanta da biste uradili dobar posao. LJUBAV: U dobrom ste odnosu sa partnerom, dosta emocija. ZDRAVLJE: Nema neraspoloženja.

STRELAC

POSAO: Dobar tim, dogovor, saradnja to gradi vašu poslovnu kuću. LJUBAV: Emotivno ste pokriveni više nego očekujete. ZDRAVLJE: Energetska ravnoteža je najvažnija.

JARAC

POSAO: Planirajte budućnost. Nije dovoljno da igrate samo na kartu sreće iako ste znak Jupitera koji generalno predstavlja sreću. LJUBAV: Velika strast pred vama. ZDRAVLJE: Pomalo stresa neće ugroziti totalno zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Znate da ćete danas odraditi veliki posao. Imate dobar osećaj za zaradu. LJUBAV: Žena Vodolija je buntovnik, želi svog čoveka pored sebe. Muška Vodolija traži više slobodu. ZDRAVLJE: Nećete da rasipate energiju i trošite imunitet na nešto što vas preterano ne zanima.

RIBE

POSAO: Imate dovoljno vremena, energije da se organizujete. LJUBAV: Dobra komunikacija daje i dalje dobar i erotičan odnos sa voljenom osobom. ZDRAVLJE: Alternativni lekovi su dobra preporuka.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna