Dnevni horoskop za 9. novembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Dovoljno ste razumni i promišljeni pa nećete dozvoliti da vas neko izbaci iz koloseka svojim metodama rada. LJUBAV: Partnerove sposobnosti su velike. Vi to tačno vidite i nesumljajte i dalje. ZDRAVLJE: Dobar dan za šetnju.

BIK

POSAO: Vi već u startu znate šta se događa u firmi tako da ste mirne glave. Ne ulazite preterano u problematiku. LJUBAV: Vaš emotivni partner voli da analizira stanje u vezi. Malo vas to uznemirava. Dosadno vam je. ZDRAVLJE: Potreban boravak u prirodi.

BLIZANCI

POSAO: Donosite prave odluke i neće biti problema. LJUBAV: Uvek igrajte pozitivnu ulogu u ljubavi. Svi će biti vaši, nikada odbijeni ili nesretni. ZDRAVLJE: Dobro raspoloženje.

RAK

POSAO: Za dobar posao je potrebna i kondicija. LJUBAV: Ne možete da se zaustavite kada su emocije u pitanju. Udvaranje jednog Ovna ne prestaje. ZDRAVLJE: Odlično ste danas.

LAV

POSAO: Imate dobro rešenje za teške dane. Zato vas mnogi cene i podržavaju. LJUBAV: Emotivno ste okrenuti puni emocija i strasti jednoj Vagi. ZDRAVLJE: Svoju energiju čuvate za sebe.

DEVICA

POSAO: Vi ste u nekom novom poslu koji vas očigledno nadahnjuje. Ništa vam nije teško da radite. LJUBAV: Vi ste u trendu. Odvažni, moderni, novi, bez konkurencije. ZDRAVLJE: Uvek brine o svom zdravlju. Za danas je dobro.

VAGA 

POSAO: Ništa vam ne može izmaći. Čak i oni saradnici koji se vešto kriju od Vas i žele da se sapletete ne mogu vam ništa. LJUBAV: Promenićete imidž, volite modu, frizuru ako to želi voljena osoba. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na alergije kroz hranu.

ŠKORPIJA

POSAO: Potreban vam je odmor. Danas ništa ne planirate. LJUBAV: Vi nećete da menjate ni stil ni frizuru zbog partnera, ali ćete morati biti manje nadobudni ukoliko želite da ostanete u vezi ili braku. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

POSAO: Nestrpljivi ste kako god. Ako brzate onda grešite, ako usporite da bi sve stigli da završite onda izgubite volju. Pustite da reka teče. LJUBAV: Romantična večera za dvoje je preporuka. ZDRAVLJE: Dobro raspoloženje imate.

JARAC

POSAO: Dobar dan za kreativce. LJUBAV: Uživajte u intimi sa voljenom osobom u svom domu. ZDRAVLJE: Relaksacija i masaža potrebni.

VODOLIJA

POSAO: Ne volite osobe koje se ponašaju bez volje, bez ambicije. Teško vas je pratiti u poslu, suviše ste napredni. LJUBAV: Isključite razum. ZDRAVLJE: Opustite se uz neku senzibilnu muziku.

RIBE

POSAO: Tražite osobu sa kojom ste nekada sarađivali. Smatrate da sa njom možete da rešite vaše finansijske probleme. LJUBAV: Ako ste u braku onda manja svađa. ZDRAVLJE: Čitanje knjige ili spavanje vam pomaže da se opustite.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna