OVAN

POSAO: Spremate novi projekat i potrebna vam koncentracija, jer kreativnost vam ne manjka. LJUBAV: Opuštena atmosfera bez tenzije. Bračni parovi posle dužeg vremena grade zajedno planove. ZDRAVLJE: Istegnite kičmu.

BIK

POSAO: Oprez se svakako savetuje u svakom poslu. LJUBAV: Vodite računa, možda imate nerealnu sliku cele situacije. Dobro se provedite, ali se ne zanosite. ZDRAVLJE: Otiču vam stopala.

BLIZANCI

POSAO: Za važnu informaciju morate dosta da komunicirate. Niste oduševljeni tom idejom, ali drugačije nema rezultata. LJUBAV: Potrebna vam je strast, to je nešto što će vas pokrenuti na akciju. ZDRAVLJE: Vrtoglavica,odmarajte više.

RAK

POSAO: Imate sve aspekte da u današnjem danu napravite dobre ugovore. LJUBAV: Potrebna vam je veza sa nekim ko ima smisla za humor, život, hobi, izlaske. ZDRAVLJE: Manji problem sa skočnim zglobom.

LAV

POSAO: Svaki Lav koji ima bar malo mogućnosti da napravi poslovni dogovor neka iskoristi ovaj aspekat. Novac sigurno dolazi na vreme. LJUBAV: Emotivno ste puni entuzijazma i ličnog osećaja sreće. Uživajte u ljubavi. ZDRAVLJE: Morate da obratite pažnju na krvni pritisak.

DEVICA

POSAO: Iako želite neku promenu da ugledate, niste sigurni baš 100 odsto da je to pravi izbor za vas.  LJUBAV: Vaše faze emocija su ponekad čudne okolini i samoj osobi sa kojom ste. Nije to ništa zlonamerno.  ZDRAVLJE: Problem sa zubima.

VAGA

POSAO: Partnerstvo je sve. Ukoliko budete imali dobre saradnike, imaćete i dobre finansijske rezultate. LJUBAV: Poznanstvo sa jednim dominantnim Ovnom, zanimljivim, pre svega, za društvo. ZDRAVLJE: Problem sa žuči.

ŠKORPIJA

POSAO: Dobra perspektiva za posao u toku dana, vi ste vođa bez koga se realno ne može. Imate sve mogućnosti da zaradite veliki novac. LJUBAV: Vaša emotivna veza će imati povezanosti sa vašim poslom. ZDRAVLJE: Trebalo bi da obratite pažnju na urinarni trakt.

STRELAC

POSAO: Novac je faktor koji svakako dođe i prođe. Čuvajte poslovne ideje.  LJUBAV: Neodlučni ste, potajno se plašite neuspeha, niste sigurni da li da uđete u vezu sa mlađom osobom od vas.  ZDRAVLJE: Žene imaju hormonski disbalans.

JARAC

POSAO: Pojaviće se osoba iz vatrenog sazvežđa koja će vam uliti poverenje i optimizam za neke nove delatnosti.  LJUBAV: U vezi ste sa osobom koja radi u državnoj instituciji. Partnerovo nezadovoljstvo i vas muči. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

VODOLIJA

POSAO: Posao vam je vezan za kreativnost i zabavu. Nikako se ne upuštajte u poslove koji vam stvaraju monotoniju.  LJUBAV: Vaš ego je jak i verovatno nećete videti voljenu osobu od sebe. Promenite stil ponašanja, može da uvredi partnera pored vas.  ZDRAVLJE: Osetljivost grla.

RIBE

POSAO: Oni koji se bave intelektualnim radom imaju dobre aspekte sa inostranstvom. LJUBAV: Privlače vas vatreni znakovi, gde god se nađu. Jedan Lav će vam biti inspiracija. ZDRAVLJE: Ovde je potrebno čuvati se promene vremena.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna