OVAN

POSAO: Puno priča, razgovora ali ne i konketnih dogovora. Samo polako, biće dana. LJUBAV: Posle burnih dešavanja želite malo mira za sebe. ZDRAVLJE: Savetujete porodicu da je vreme za kompletan pregled.

BIK

POSAO: Rutina na poslu vam smeta. Saradnici ne žele veće promene. Saradnja sa DevicomLJUBAV: Nema veće napetosti, ljubav ide svojim tokom bez promena. Ostajete kod kuće sa porodicom.  ZDRAVLJE: Pazite se povrede šaka i lakta.

BLIZANCI

POSAO: Proširenje privantnog posla moguće postići tako što bi uključili nekog bliskog prijatelja.  LJUBAV: Imate onaj osećaj - meni nikako da krene na planu ljubavi. Dok ne krene vi uživajte u svojoj slobodi.  ZDRAVLJE: Nervoza.

RAK

POSAO: Sređujete stvari na radnom mestu. Nastala je totolna zbrka oko papira.  LJUBAV: U svom domu takođe radite na rešavanju zaostalih računa koji vam unose nervozu.  ZDRAVLJE: Fali vam pokretačka snaga.

LAV

POSAO: Potrebno je da popravite komunikaciju sa saradnicima. Poslušajte i nekad tuđe mišljenje.  LJUBAV: Volite noćni život i zabavu, verovatno ćete imati poznanstvo harizmatičnom Škorpijom.  ZDRAVLJE: Nema razloga za preteranu brigu.

DEVICA

POSAO: Puni ste samopouzdanja, vaš projekat nailazi na odobravanje.  LJUBAV: Device u vezi ili braku imaju period strasti.  ZDRAVLJE: Posvetite se fizičkim vežbama.

VAGA

POSAO: Verovatno ćete imati neki poslovni put u inostranstvo, novac vam stiže u popodnevnim časovima.  LJUBAV: Uživate u životnim radostima koje vam ljubav pruža.  ZDRAVLJE: Vreme je da obratite pažnju na krvnu sliku.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate dosta zaostalih dugova. Saradnja sa osobom iz znaka Raka donosi prosperitet.  LJUBAV: Energetski ste ispunjeni, potrebna vam je osoba puna senzibilnosti.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC

POSAO: Potrebna vam je lična tolerancija. Ponekad ste previše naivni.  LJUBAV: Tražite iskrenu ljubav, možete je samo naći u osobi koja je okrenuta domu i porodici. Dobro slaganje sa Blizancem.  ZDRAVLJE: Možete imati problem sa pritiskom.

JARAC

POSAO: Radite punom snagom i nije vam teško da ostaje na radnom mestu i posle radnog vremena.  LJUBAV: Jarčevi koji su sami imaju susret sa osobom iz drugog grada.  ZDRAVLJE: Preterani rad opterećuje vam kičmu.

VODOLIJA

POSAO: Niste zadovoljni. Planirate da se prepustite nekim novim poslovnim trendovima.  LJUBAV: Vodolije treba da poslušaju partnera s kojim žive. Partner ima nove ideje za unapređenje života.  ZDRAVLJE: Previše brinete o svom zdaravlju.

RIBE

POSAO: Ne odbacujte svaki savet ili ponudu prijatelja koja vam se pruža.  LJUBAV: U ljubavi ste skeptični, nemate poverenja u osobu sa kojom živite.  ZDRAVLJE: Latentne migrene.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna