OVAN

POSAO: Dobar dan za početak nove poslovne saradnje. Organizujte se najbolje što možete. LJUBAV: Savetujete svog partnera da je vreme da razmisli o svojim stavovima. ZDRAVLJE: Glasne žice osetljive.

BIK

POSAO: Razmišljate o privatnom poslu. Ukoliko ste kreativni i umetnost je vaše opredeljenje, može biti uspeha, moguć rad sa decom. LJUBAV: Želite da doživite eksploziju strasti, novo poznanstvo vodi ka tome. ZDRAVLJE: U dobroj ste formi, nastavite u tom smeru.

BLIZANCI

POSAO: Danas imate pune ruke posla, ideja na pretek čekaju na realizaciju. Moguća saradnja sa Lavom. LJUBAV: Blizanci treće dekade mogu imati otežanje u komunikaciji sa partnerom ili porodicom. Možda je ljubomora razlog. ZDRAVLJE: Sistematski pregled.

RAK

POSAO: Kroz rad izbacite svu energiju koja vas guši, izbegavajte teške reči. LJUBAV: Teško da možete da funkcionišete ako nešto krene na loše. Partner čini da se osećate zadovoljno.  ZDRAVLJE: Oticanje stomaka.

LAV

POSAO: Vi ste veliki perfekcionista, vaši problemi se mogu rešiti samo ako vi donesete konačnu odluku.  LJUBAV: Vaša sreća je najvažnija. Mnogo ljubomornih ljudi je oko vas ipak vi imate svoj stav.  ZDRAVLJE: Muški Lav mora da obrati pažnju na prostatu, a žena Lav na gornji deo kičme.

DEVICA

POSAO: Na poslovnom nivou bavite se eksperimentom. Imaćete poslovni uspeh i dobru saradnju sa osobom iz znaka Ovan. LJUBAV: Slobodne Device sklone su avanturama. Željni ste strasti i dobrog provoda.  ZDRAVLJE: Višak energije izbacite kreativnim radom.

VAGA

POSAO: Sačuvajte novac, ne rasipajte previše, biće vam potreban u narednom periodu. LJUBAV: Prijatelj koga dugo poznajete možda će otkriti emociju prema vama, slaganje sa Lavom. ZDRAVLJE: Obratiti pažnju na ishranu.

ŠKORPIJA

POSAO: Dobar dan za finansije. Prihvatite novu poslovnu ponudu. LJUBAV: Zaljubljeni ste, volite prijatnu atmosferu. Slaganje sa Rakom. ZDRAVLJE: Smanjite stres na poslu, postajete previše nervozni.

STRELAC

POSAO: Zaobiđite probleme koji vas okupiraju, pokušajte da pronađete konstruktivno rešenje problema. LJUBAV: Imate dve osobe u planu, Lav ili Ovan izaberite sa kim ćete provesti vreme. ZDRAVLJE: Nije ništa alarmantno.

JARAC

POSAO: Vi ste strpljivi, polako idete ka svom cilju - a vaš cilj je novac. LJUBAV: Idete na romantični put i vaš saputnik je Rak. ZDRAVLJE: Morate smanjiti unos masti u organizam.

VODOLIJA

POSAO: Morate doneti važnu odluku o promeni posla. Savet potražiti od jedne Ribe. LJUBAV: Potrebna vam je nova ljubav. Vodolije u braku neka obrate pažnju na raspoloženje partnera. ZDRAVLJE: Imate dovoljno energije da prevaziđete stres.

RIBE

POSAO: Bavite se kapitalnim stvarima vašeg poslovanja, sitnice vam kvare čitav koncept rada. LJUBAV: Povlačite se u sebe. Pokušajte da izađete iz kuće. ZDRAVLJE: Trenutno ne brinete previše o svom zdravlju.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna