Dnevni horoskop za 8. oktobar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Kreativni ste i šarmantni, možete biti u centru pažnje. Možda ćete dobar posao ugovoriti na nekom skupu. LJUBAV: Oni koji su sami imaju sreću da se upoznaju sa osobom koja je puna nekih novih i pomalo neobičnih ideja. ZDRAVLJE: Osetljiva jetra.

BIK

POSAO: Stabilni ste, znate šta hoćete, saradnja sa Lavom, Škorpijom ili Strelcem odlična. LJUBAV: Razmišljate o zajedničkom poslu sa partnerom, mogli biste mnogo da postignete zajedno. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

POSAO: Često prenosite neraspoloženje iz doma u svet posla. To nikako ne radite, jer gubite od svoje kreativnosti. LJUBAV: Emotivno možete biti u stresu, neraspoloženje u braku raste. Smirite strasti, prepirke. Dobri dani stižu. ZDRAVLJE: Idete napred, bez obzira na okolnosti.

RAK

POSAO: Poslovno sarađujete sa nekim iz familije, neki bliži rođak ili rođeni brat. Taj posao zahteva vreme i pre svega strpljenje. LJUBAV: Ljubavno ste sigurni u brak koji imate. Slobodan Rak traži i dalje svoju sreću. ZDRAVLJE: Dobro raspoloženje.

LAV

POSAO: Dobra komunikacija na svim nivoima, posebno dobar poslovni dan za onog Lava koji ima podznak Škorpija. LJUBAV: Lav u braku mora da misli o izgradnji nekog zidanog objekta. Partner vam pomaže u svemu tome. ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

DEVICA

POSAO: Pokušavate da ne mislite samo na novac. Morate da sagledate realnost. Nije moguće uvek biti u tolikom novcu bez posledica. LJUBAV: Partner vas podržava u svemu što radite, ne može bez vas i vaših saveta. ZDRAVLJE: Osećate se umorno od svega.

VAGA

POSAO: Dominanto pristupate poslu koji vas čeka, vaše ideje su urodile plodom i radite sve sa puno elena. LJUBAV: Zadovoljstvo vas je obuzelo, raspoloženi ste za dobru večeru a partner je glavni kuvar. ZDRAVLJE: Sve je na svom mestu.

ŠKORPIJA

POSAO: Posao ide tokom koji ste vi odredili, unutrašnji talenti dolaze na videlo i to želite da iskoristite. LJUBAV: Pružate ruku razumevanja vašem partneru. ZDRAVLJE: Manji unos hrane se preporučuje i dosta tečnosti.

STRELAC

POSAO: Pomoć stiže preko prijatelja. Niste raspoloženi za rad odlažete posao što duže. To nije preporuka. LJUBAV: Ostajte kod kuće vi i vaš partner, nije vam niko potreban. ZDRAVLJE: Previše cigareta i alkohola utiču na vaš loš san.

JARAC

POSAO: Na poslu se preporučuje da sačuvate hladnokrvnost, ovo posebno važi za dame. Ne ulazite u nepotrebne rasprave. LJUBAV: Emocije su danas poprilično uzburkane, niste sigurni šta osećate. ZDRAVLJE: Razdražljivost.

VODOLIJA

POSAO: Vraćate dugove, zarada je dobro napreduje. Zadovoljni ste i ne želite ništa da menjate. LJUBAV: Vaša seksualnost je u porastu, partner to oseća i prihvata je. ZDRAVLJE: Preporučuje se detoksikacija organizma.

RIBE

POSAO: Uspostavljate potrebnu ravnotežu na radnom mestu, neki čak i uživaju na poslu. LJUBAV: Komunikacija sa partnerom je dobra, fleksibilno ponašanje svima odgovara. ZDRAVLJE: Preporučuje se inhalacija prirodnim preparatima.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna