Dnevni horoskop za 7. septembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Imate dobre saradnike. Morate da se okrenete partnerima koji dolaze sa istoka, od njih veći novac stiže. LJUBAV: Raspoloženi ste za romansu. Uživajte u danu i svakom trenutku ovog prelepog života. ZDRAVLJE: Pazite na ishranu.

BIK

POSAO: Osećate da vam je dan pun raznih iznenađenja. Ako radite građevinske poslove, ugovarajte od naredne nedelje, takvu vrstu delatnosti. LJUBAV: Dobar dan za mlade pripadnike ovog sazvežđa, nova poznanstva, nove ljubavi. ZDRAVLJE: Imate problem sa migrenom.

BLIZANCI

POSAO: Iskustvo i znanje su glavni pečat današnjeg dana poslovnosti. Igrajte na tu kartu. LJUBAV: Takođe ste veoma uspešni na ljubavnom polju zahvaljujući životu koji ste vodili pre i naučili za dalju budućnost. ZDRAVLJE: Iskustvo koristite u proceni stanje u organizmu.

RAK

POSAO: Morate da se ubrzate danas. Zapravo, potrebno je da gledate stvari realnije nego drugi oko vas. Vodi vas vaša intuicija. LJUBAV: Oni Rakovi koji su sami, mogu biti oslobođeni kroz vatrenog Ovna. ZDRAVLJE: Razmišljate o sistemackom pregledu.

LAV

POSAO: Potrebno je da se okrenete kanalisanju pozitivne energije koju imate previše, kako biste komercializovali ideje. LJUBAV: U ljubavi morate da nađete bar malo mira za bolju komunikaciju sa voljenom osobom. ZDRAVLJE: Možda treba da pregledate debelo crevo.

DEVICA

POSAO: Pokažite volju za promenama, reformama u okviru posla gde radite. Pa čak i da niste intelektualac, odličan ste radnik i preduzimač. LJUBAV: U ljubavi vaš partner je danas preduzimač ka vama. Dozvolite mu da se pokaže najbolje što može. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

POSAO: Okupljate ljude, potrebna vam je publika da svoje ambicije predstavite drugima. Vide vas kao lidera koji pokreće. LJUBAV: Svoje misli i emocije kontrolišete, ne dozvoljavate napad emocija da vas obuzme. ZDRAVLJE: Ogledalo.. ne nije vam potrebno. Sjajno se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Energija koja je čuvana sada izlazi na videlo. Ambicije su velike i vi žurite ka njima. Svi moraju da vas prate. LJUBAV: Malo dodatne strasti u vezi će dobro doći. Adrenalin je proradio. ZDRAVLJE: Proverite dioptriju. Ako je nemate ovo je dobar trenutak da se uverite da li je to zaista tako.

STRELAC

POSAO: Sve što dobijete vi ste ustvari zaradili svojim radom. Veoma lagano posmatrate lestvicu uspeha kojom se penjete. LJUBAV: Nedopuštate partneru da vam se obrati sa svojim željama. Vi već imate svoju. ZDRAVLJE: Traka za trčanje, idealna je za vas danas.

JARAC

POSAO: Ukoliko je bilo nekih problema i prepreka ka ostavarenju ciljeva to sad prolazi. Lakše se diše. LJUBAV: Svima se udvarate. Želite da vam kažu da ste najbolji. ZDRAVLJE: Visok pritisak. Šetnja, smuti - biće dobro.

VODOLIJA

POSAO: Nema posebnih dešavanja. Vi ste se osamili i radite ono što je u planu. Učite iz svojih ranijih iskustava. LJUBAV: Svojeglavi ste nedozovoljavate voljenoj osobi da kaže ono što želi da promenite. ZDRAVLJE: Prožima vas jeza.

RIBE

POSAO: Sastanak na vidiku. Vaš položaj nije ugoržen. Više je informativan. Nema mesta za brigu. LJUBAV: Izlazite u veliko društvo i sjajno ćete se zabaviti. Opušteno je. ZDRAVLJE: Oprez u vožnji! Posebno ukoliko osetite blage vrtoglavice.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna