OVAN

POSAO: Svi koji se bave hand made proizvodnjom danas mogu da blistaju. Moguće sjajne ponude. LJUBAV: Vladaju idilični odnosi za one koji imaju vezu ili brak. Deca vam zadaju manjih problema. ZDRAVLJE: Osetljive su vam grudi. Povedite računa.

BIK

POSAO: Saradnja sa ljudima iz regiona. Moguć je kraći put. Odlična poslovna prilika. LJUBAV: Teški dani da započnete neku novu vezu. Povucite se iz stare i analizirajte greške. ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku. Oticanje. Detox organizma je potreban.

BLIZANCI

POSAO: Imate snage da posao dovedete u red. Odlučni ste u tome i neposustajete. Saradnici mogu zameriti jedino da se malo agresivini. LJUBAV: Osoba sa kojom gradite vezu je domaćinski tip. Dobijate pohvale. ZDRAVLJE: Uho vam je osetljivo, čuvajte se promaje.

RAK

POSAO: Nove ideje vam se vrzmaju po glavi. Nemojte se plašiti da ih stavite na papir. Verovatno će poslužiti u narednim danima. LJUBAV:Oni koji su u vezi mogu imati manji flert. Tajna ljubav na pragu. ZDRAVLJE: Ukoliko imate prilike najbolje bi bilo da plivate.

LAV

POSAO: Sve što planirate da radite prehodno proverite da li je dobro, isplativo. Mnogi će obećavati novac, putovanja ali vi ipak sve vidite bolje. LJUBAV: Odlično se osećate i ljubav vas hoće. Poznanstvo novo i lepo ukoliko ste slobodni. ZDRAVLJE: Čuvajte se prevelike toplote ili hladnih napitaka.

DEVICA

POSAO: Više pričate o poslu nego što radite. Ako želite bolji posao, bavite se poslovima koji su vezani za restorane, urođene ugostiteljskih prostora. LJUBAV: Oni koji su sami imaju šansu da se upoznaju sa osobom iz svog okruženja, posao, kuća, prijatelji. Mogućnost stabilne veze. ZDRAVLJE: Oslobađate se strahova.

VAGA

POSAO: Imate veliku potrebu da vladate ljudima. Danas je dan kada vi upravljate projektima. LJUBAV: Dosta ljubomore i posesivnosti u braku ili vezi u kojoj se nalazite. ZDRAVLJE: Morate posetiti specijalistu.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste raspoloženi za preveliki rad. Uprkos tome dobićete zanimljivu ponudu poziv da radite posao koji zahteva grupno angažovanje. LJUBAV: Saosećajni ste, prijateljski nastrojeni. Želite dan da provedete u krugu porodice. ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi i bešika.

STRELAC

POSAO: Imate osećaj organizaciju, pravdu. Svako ko radi sa vama imaće uspeha ali glavni posao ostavljate od nedelje. LJUBAV: Osoba sa kojom ste će tražiti ozbiljnu vezu i zajednički život ukoliko niste venčani.  ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

JARAC

POSAO: Imate predispoziciju za rešavanje pravnog pitanja i nasledstva. Osoba iz znaka Raka je dobar pravni zastupnik koji vam može pomoći. LJUBAV: Emotivno se bolje osećate. Ukoliko ste sami, dobar odnos sa jednim Lavom. ZDRAVLJE: Čuvajte kožu od preteranog sunca.

VODOLIJA

POSAO: Obratite pažnju na poslovni budžet u firmi posebno ako radite privatni posao. Potrebna vam je osoba sa većim pravnim znanjem, po mogućstvu rođena u znaku Vage. LJUBAV: Puni ste suprotnosti, tvrdoglavi, razdražljivi. Partner ne razume stanje vaših emocija. ZDRAVLJE: Pomalo vas hvata premor.

RIBE

POSAO: Očekuju vas pozitivne promene na poslu. Kreativni ste i usmerićete svu svoju maštu na konstruktivni rad. LJUBAV: U ljubavi vas privlači osoba koja vam može pružiti prijatno i zabavno vreme. Ako ste slobodni imate šanse da takvu osobu upoznate. ZDRAVLJE: Odišete pozitivnom energijom.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Darka Cvetkovic je iskusan astrolog više od 30 godina, TAROT tumač i numerolog. Darka je nekom kome se veruje i ko se smatra astrologom novog doba!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna