Dnevni horoskop za 2. jul 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Spremate novi projekat i potrebna vam koncetracija jer kreativnost vam ne manjka. LJUBAV: Lagana šetnja. Opuštena atmosfera bez tenzije. Bračni parovi posle dužeg vremena uživaju u zvezdama zajedno. ZDRAVLJE: Istegnite kičmu.

BIK

POSAO: Nešto se šuška ali nedolaze do vas prave informacije. Oprez se svakako savetuje. LJUBAV: Romatična , idilična atmosfera. Vodite računa može biti neka nerealna slika cele situacije. Dobro se provedite ali se ne zanostite. ZDRAVLJE: Otiču vam stopala.

BLIZANCI

POSAO: Za relavantnu informaciju morate dosta da komunicirate. Niste oduševljeni tom idejom ali drugačije nema rezultata. LJUBAV: Potrebna vam je strast to je nešto što će vas pokrenuti na akciju. ZDRAVLJE: Vrtoglavica. Odmaraj te više.

RAK

POSAO: Potrebna vam je obazrivost. Imate sve aspekte da u današnjem danu napravite dobre ugovore. LJUBAV: Potrebna vam je veza sa nekim ko ima smisla za humor, život, hobi, izlaske. ZDRAVLJE: Manji problem sa skočnim zglobom.

LAV

POSAO: Odličan dan za rad sa strancima. Svaki Lav koji ima bar malo mogućnosti da napravi poslovni dogovor neka iskoristi ovaj aspekat. Novac sigurno dolazi na vreme. LJUBAV: Emotivno ste puni entuzijazma i ličnog osećaja sreće. Partner vas obožava. Uživajte u ljubavi. ZDRAVLJE: Morate da obratite pažnju na krvni pritisak.

DEVICA

POSAO: Iako želite neku promenu da ugledate, niste sigurni baš 100 procenta da je to pravi izbor za vas. LJUBAV: Promenljivog ste raspoloženja ali partnera ne zapostavljate. Vaše faze emocija su ponekad čudne okolini i samoj osobi sa kojom ste. Nije to ništa zlonamerno. ZDRAVLJE: Problem sa zubima.

VAGA

POSAO: Partnerstvo u poslu je najvažnije. Ukoliko budete imali dobre saradnike, imaćete i dobre finansijske rezultate. LJUBAV: Poznanstvo sa jednim dominantnim Ovnom, zanimljivim pre svega za društvo. Ako vam je partner teret, izađite iz kuće. ZDRAVLJE: Problem sa žuči.

ŠKORPIJA

POSAO: Dobra perspektiva za posao u toku dana. Vi ste vođa bez koga se realno ne može. Imate sve mogućnosti da zaradite veliki novac. LJUBAV: Vaša emotivna veza će imati povezanosti sa vašim poslom. Možda ćete bolje ideje imati od voljene osobe. Poslušajte savet. ZDRAVLJE: Mlađe osobe iz ovog sazvežđa treba da obrate pažnju na urinarni trakt.

STRELAC

POSAO: Nije potrebno da menjate svoj komfor koji ste već stekli na radnom mestu. Novac je faktor koji svakako dođe i prođe. Čuvajte ideje poslovne. LJUBAV: Neodlučni ste, potajno se plašite neuspeha. Niste sigurni da li da uđete u vezu sa mlađom osobom od vas. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe. Žene imaju hormonski disbalans.

JARAC

POSAO: Zanimljiv početak dana. Pojaviće se osoba iz vatrenog sazvežđa koja će vam uliti poverenje i optimizam za neke nove delatnosti. LJUBAV: U vezi ste sa osobom koja radi u državnoj instituciji. Partnerovo nezadovoljstvo i vas muči. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

VODOLIJA

POSAO: Posao vam je vezan za kreativnost i zabavu ili bi bar tako trebalo da bude. Nikako se ne upuštajte u poslove koji vam stvaraju monotoniju. LJUBAV: Vaš ego je jak i verovatno nećete videti voljenu osobu od sebe. Promenite stil ponašanja, može da uvredi partnera pored vas. ZDRAVLJE: Osetljivost na hladne napitke.

RIBE

POSAO: Realna nadahnutost. Odličan dan za privlačenje novca. Oni koji se bave intelektualnim radom imaju dobre aspekte sa inostranstvom. LJUBAV: Sloboni pripadnici znaka su u centru pažnje. Privlače gde god se nađu. Jedan Lav će vam biti inspiracija. ZDRAVLJE: Ovde je potrebno čuvati se pretople atmosfere.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković  . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna